;

GymX Turn for voksne, Tirs kl 19.00 Sandneshallen

Turn for voksne-partiet fokuserer på turn, men det stiller ingen krav til tidligere turnerfaring. Det aldri er for sent å starte med turn! Her er både nybegynnere og tidligere turnere i skjønn forening.  Turn for voksne er sosialt og morsomt, og gir god trening uansett hvilket nivå du er på.

Vi har ca 30 minutter oppvarming og deretter en time i apparatene. Når det er ønskelig legger vi inn noe styrketrening. Våre dyktige og kompetente trenere sørger for tips, oppmuntring og sikring av gymnastene. Gymnastene kan selv være med og avgjøre hva de ønsker å trene og fokusere på. 

Betalingsbetingelser: Medlemskontigent faktureres årlig og gjelder fra januar-desember. Treningsavgiften faktureres en gang i halvåret (høst/vår).

Ved påmelding etter sesongstart må det fortsatt betales full trening- og medlemsavgift. Ved oppsigelse må det sendes mail til sandvedturn@gmail.com. Den er ikke gjeldende før dere har fått bekreftelse på utmelding. Utmelding gir ikke rett til refusjon av medlems- og treningsavgift. 

Alle videreføres automatisk til vårsesongen. Hvis gymnasten ikke ønsker å fortsette etter jul, må oppsigelse sendes innen 3. januar, om ikke blir man videreført og får faktura for ny sesong.


Detaljer

Arrangør: Sandved Turn

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 595

  • Treningsavgift GymX Turn for voksne høst 24 kr 595
  • Venteliste GymX Turn for voksne

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter