;

Minipara 2-6 år år, Torsdag kl 16.15, Skeiane

Nytt for 2024 er at vi starter opp et tilbud til yngre gymnaster som har behov for et tilrettelagt parti. Alder 2 år til skolealder. Dette vil være et parti med et roligere tempo hvor gymnastene kan bli motorisk utfordret basert på egen forutsetning. Er du usikker på om dette er det rette partiet for ditt barn kan du gjerne ta kontakt med trener og ergoterapaut Inger Therese per telefon 46412102.

Paraturn for de som har behov for ekstra tilrettelegging for å oppleve bevegelsesglede, mestring og gruppetilhørighet. F.eks  Bevegelseshemmede, hørselshemmede, synshemmede og utviklingshemmede. Vi kaller det paraturn, i stedet for "turn for mennesker med funksjonsnedsettelse".

Hjertelig velkommen til en uforpliktende prøvetrening. Her kan de som vil teste ut tilbudet før man melder seg på.

Begrenset antall plasser, så vi kan ikke garantere plass før påmeldingen er registrert.

Vi trener annenhver torsdag (partallsuker) i gymsalen på Skeiane Ungdomsskole, kl 16.15-17.00. Oppstart 22. august. 

Vi kan delta på jule- og våroppvisningen (frivillig deltakelse).

Høstsesongen varer fra uke 34 til juleoppvisningen 6.desember. Vårsesongen fra uke 2 til 18 (ut april).

Betalingsbetingelser: Medlemskontigent faktureres årlig og gjelder fra januar-desember. Treningsavgiften faktureres en gang i halvåret (høst/vår).

Ved påmelding etter sesongstart må det fortsatt betales full trening- og medlemsavgift. Ved oppsigelse må det sendes mail til sandvedturn@gmail.com. Den er ikke gjeldende før dere har fått bekreftelse på utmelding. Utmelding gir ikke rett til refusjon av medlems- og treningsavgift. 

Alle videreføres automatisk til vårsesongen. Hvis gymnasten ikke ønsker å fortsette etter jul, må oppsigelse sendes innen 3. januar, om ikke blir man videreført og får faktura for ny sesong.


Detaljer

Arrangør: Sandved Turn

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 595

  • Treningsavgift Minipara 2-6år år Høst 2024 kr 595
  • Venteliste Minipara 2-6år

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter