;

GymX Dans, Søn kl 19.00 Sandved Skole

Gym X Dans, Sandved Skole søndager kl 19.00.

I disse timene er hovedfokuset på å ha det kjekt med musikken! Timene vil bli inspirert fra jazzercise/Zumba med forskjellige dansestiler alt i fra hiphop til disco. Det legges også inn styrkeøvelser til musikken. Vi avslutter timene med tøying/mobilitetstrening. Dansekoreografiene vi tilrettelegges for alle nivåer, om en har danset før eller ikke. Hver måned kommer innslag til nye koreografier. 

Høstsesongen varer til juleoppvisningen 10. desember. 

Vårsesongen til 1. mai. 

Betalingsbetingelser: Medlemskontigent faktureres årlig og gjelder fra januar-desember. Treningsavgiften faktureres en gang i halvåret (høst/vår).

Ved påmelding etter sesongstart må det fortsatt betales full trening- og medlemsavgift. Ved oppsigelse må det sendes mail til sandvedturn@gmail.com. Den er ikke gjeldende før dere har fått bekreftelse på utmelding. Utmelding gir ikke rett til refusjon av medlems- og treningsavgift. 

Alle videreføres automatisk til vårsesongen. Hvis gymnasten ikke ønsker å fortsette etter jul, må oppsigelse sendes innen 3. januar, om ikke blir man videreført og får faktura for ny sesong.


Detaljer

Arrangør: Sandved Turn

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 595

  • Treningsavgift GymX Dans høst 24 kr 595
  • Venteliste GymX Dans

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter