;

Salto (turn) 13-18 år, Ons kl 20.00 Sandneshallen

Salto står for Sosial, Allsidig, Lek, Turn, og Oppvisning. Man trenger ikke å kunne ta Salto for å gå på Salto! (og hvis du kan det legger vi opp øvelsene etter ditt nivå)

Målet er å gi ungdom nye utfordringer og målsetninger. Det er viktig at vi blir godt kjent med hverandre og kan ha det gøy sammen.

Vi har variert oppvarming med alt fra lek til bevegelse til musikk . Vi trener styrke, utholdenhet og bevegelighet, og basisferdigheter som er viktig for å beherske gymnastikk- og turnøvelser. Vi skal bli godt kjent med hvordan kroppen fungerer og hvordan vi skal bruke den i forbindelse med serier og rytmikk. Ikke minst: Vi øver inn ulike hopp og serier på trampett og tumbling. 

Treningen foregår i Sandneshallen. 

Vi deltar på jule-og våroppvisningen (frivillig). 

Høstsesongen varer fra uke 34 til juleoppvisningen 6. desember. Vårsesongen fra uke 2 til uke 20 (17.mai).

Betalingsbetingelser: Medlemskontigent faktureres årlig og gjelder fra januar-desember. Treningsavgiften faktureres en gang i halvåret (høst/vår).

Ved påmelding etter sesongstart må det fortsatt betales full trening- og medlemsavgift. Ved oppsigelse må det sendes mail til sandvedturn@gmail.com. Den er ikke gjeldende før dere har fått bekreftelse på utmelding. Utmelding gir ikke rett til refusjon av medlems- og treningsavgift. 

Alle videreføres automatisk til vårsesongen. Hvis gymnasten ikke ønsker å fortsette etter jul, må oppsigelse sendes innen 3. januar, om ikke blir man videreført og får faktura for ny sesong.


Detaljer

Arrangør: Sandved Turn

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 595

  • Treningsavgift Salto 13-18 år Høst 2024 kr 595
  • Venteliste Salto 13-18 år

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter