;

Skiskole sesongen 2020/2021

Påmelding skiskole

Hasle-Løren skigruppe ønsker velkommen til skiskole! 

Skiskolen er et tilbud for gutter og jenter født i 2013 – 2015. Formålet med skiskolen er å gi en variert og allsidig trening der gode opplevelser og mestring står i fokus. Dette danner grunnlag for god skiteknikk og gode skiferdigheter.

Fra uke 42 og frem til snøen kommer, gjennomfører vi barmarkstrening for skiskolen på tirsdager kl.17:30-18:30, på sletta mellom Refstad barnehage og Lørenbanen. For Skiskolen er dette gøyal lekbasert tilnærming til kondisjonstrening,balanse og styrke.

Når snøen har lagt seg, gjennomfører vi skiskole i Lillomarka arena på onsdager. Vi kommer nærmere tilbake med informasjon om tidspunkt fordette. For informasjon om Lillomarka arena, se lenke: https://www.lillomarkaarena.no/

Skiskolen koster 600 kroner for hele sesongen.

Skiskolen er drevet av frivillig innsats fra foreldrene. Si ifra hvis du kan være trener, lagleder, ta administrative oppgaver eller hjelpe til på andre måter. Vi trenger flere frivillige, så ta kontakt på e-post ski@hasle-loren.no hvis du har lyst til å bidra. Skigruppa legger til rette for trenerkurs barmark/ski for de foreldre som ønsker å delta på dette. Vi stiller ingen krav til store skiferdigheter for å være med som instruktør.

For mer informasjon, se vår nettside: http://ski.hasle-loren.no/

Detaljer

Arrangør: Hasle-Løren - Ski
Dato: 13.10.2020
Påmeldingsfrist: 28.02.2021

Priser og påmeldingsvalg

Pris påmelding kr 600

  • Skiskole 2020/2021 kr 600

Du er ikke påmeldt