;

Svalbard Isfjord Svøm 2023

Svalbard turn svømmeklubb arrangerer approbert stevne helgen 11. - 12. november 2023. 

Stevnet er ikke satt opp på Tromsø svømmeklubb sin terminliste, men stevneutvalget vil bistå for at de som ønsker å reise på eget initiativ får mulighet til dette. Klubben vil ikke sende trenere og reiseledere, så alle må klare seg selv. :) 

Kostnader knyttet til deltagelsen på stevnet må dekkes i sin helhet av den enkelte. 

Innbydelsen fra arrangøren finner du her: https://www.medley.no/dokumenter/innbydelser/2023/November/20231111SvalbardTurnSvalbardIsfjordSvOmI.pdf


Startavgift, overnatting og mat

Arrangøren tilbyr skoleovernatting og felles måltider til følgende priser:

 • Skoleovernatting, fredag til søndag - 300 kroner
 • Frokost lørdag og søndag - 200 kroner
 • Lunsj lørdag og søndag - 130 kroner
 • Pizzabuffet fredag - 120 kroner
 • Middag lørdag - 140 kroner

For utøvere født 2013 og 2014 er startavgiften 100 kroner uansett hvor mange øvelser de deltar på. Eldre utøvere betaler 100 kroner per individuell øvelse. 

Påmelding er bindende, se nærmere om avmelding nedenfor. Vi tar forbehold om endringer og avlysning av reise ved for liten deltakelse. Eventuelt innbetalt deltakeravgift blir da refundert. Vi dekker ikke eventuelle andre utgifter.  Hendelser utenfor vår kontroll (force majeure) gir oss rett til å avlyse arrangementet uten refusjon. 

For påmelding som trekkes før påmeldingsfristens utløp refunderes i sin helhet. Avmelding etter påmeldingsfristens utløp refunderes som hovedregel ikke. Unntak kan gjøres i særlige tilfeller. Det gis ikke refusjon av påmeldingsavgift ved sykdom, karantene eller lignende, men plassen kan overføres til en annen utøver.  Vi anbefaler derfor at alle har en gyldig reiseforsikring som dekker sykdom og avbestilling. 


Transport

Det kan bestilles fly fra SAS, Norwegian eller Widerøe. Det går fly fra Tromsø eller Oslo, disse flyavganger er på formiddagen. Flybilletter bestilles av den enkelte. 


Lisens

Det er viktig at alle går inn og betaler/oppretter lisens hvis man ikke allerede har gjort dette i 2022. Husk at det skal stå betalt og ikke registrert på lisensen. Mer informasjon om lisens og andre viktig informasjon finner dere her:

https://www.tsksvomming.no/konkurranse/info-om-konkurranser

Har dere ikke hatt lisens tidligere år, må dette opprettes av lisensansvarlig. Ta kontakt på magnus@tsksvomming.no og skriv hvilken utøver det gjelder, så opprettes det lisens.


Spørsmål? 

Ta kontakt med stevneutvalget på mail stevne@tsksvomming.no
Detaljer

Arrangør: Tromsø Svømmeklubb

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 100 til 600

 • Påmeldingsavgift 2012 og eldre (seks øvelser) kr 600
 • Påmeldingsavgift 2012 og eldre (fem øvelser) kr 500
 • Påmeldingsavgift 2012 og eldre (fire øverlser) kr 400
 • Påmeldingsavgift 2013 og 2014 kr 100
 • Skoleovernatting med frokost kr 500
 • Lunsj (lør/søn) og middag (fre/lør) kr 390

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter