;

1. runde i cupen: Heming borte!



Onsdag 24. mai reiser Strømsgodset hele veien til Oslo for å møte Heming IL i årets første cupkamp.
Denne kampen spilles på Hemingbanen klokken 18:00! Strømsgodset har aldri møtt Heming på denne banen, så for alle banehoppere vil dette fort kunne bli en ny mulighet for å krysse av nok en bane på lista si. 

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på bortekamp, enten det er i serien eller i cupen. GodsetUnionen har derfor satt opp buss til denne kampen. For kun 200 kroner kan du bli med tur/retur Oslo og Hemingbanen. Du kan om det ønskes bli med kun en vei, men da må du informere reiseleder. Det er også mulig å hoppe av/på langs veien, men det skjer på avtalte steder. Som gjøres i dialog med reiseleder! (Send e-post til reiser@godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71)

Heming er som alle veit en breddeklubb i norsk målestokk. De har pussa opp både klubbhus og fiksa diverse rundt stadion. Men de har dessverre ingen tribunefasiliteter for bortefansen. 

Bortefansen har fått tildelt den ene langsiden. Der får vi både egen inngang, toaletter og kiosk. Heming er såpass rause at de selger kampbillettene for kun 100 kroner. Om det gjelder både hjemmefansen eller bortefansen er uvisst, men her skal vi uansett bare takke og bukke. 

Hvordan du kjøper kampbilletter kommer vi tilbake til. Da de ser på muligheten for billettsalg over nett til oss. Som igjen gjør det lettere for dem å sørge for at vi får best mulig oppvarting på kampdag.

GodsetUnionen oppfordres derfor til å kjøpe kampbilletter på forhånd. Men vi kommer tilbake til hvordan så snart alt er 100% spikret.

Vi gjør oppmerksom. GU booker busser i god tid før kampen, som igjen gjør at de som "henger på gjerdet" eller vil slenge seg på i siste liten, kanskje ikke får til dette, om bussen da er fullsatt. Så ønsker du deg med på tur? Meld deg på tidlig! 

For alle som bor i Drammen & Omegn, anbefales kollektiv transport, da det er uhyre dårlig med parkeringsmuligheter i nærheten av stadion. Vi har blitt anbefalt å be de kjørende om å parkere ved Midtstuen Skole. Det betyr at det kan lønne seg å melde seg på bussen(e) til GodsetUnionen denne onsdagen. 

For dere som bor i Oslo? Så kan T-banen lønne seg. Den stopper like ved stadion.

Informasjonskart rundt banen, legges inn i reiseartikkelen på www.godsetunionen.com.

Kort om bussen:
Dato: Onsdag 24. mai
Oppmøte: 16:15

Avreise: 16:30
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø
Ankomst: 17:15
Kampstart: 18:00
Hjemreise: 20:00
Hjemkomst: 21:00
Pris: 200 kroner

Vi må ha minimum 30 påmeldte for å kunne sende bussen.


PÅMELDING TIL HEMINGBANEN!
GodsetUnionen har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldinga er bindende fra fredag 19. mai klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til fredag 19. mai klokken 15:00. (For å melde deg av bussen sender du en SMS til 92 61 39 71 eller en e-post til reiser@godsetunionen.com)

Detaljer

Arrangør: GodsetUnionen
Dato: 24.05.2023
Påmeldingsperiode: 11.05.2023 - 24.05.2023
Antall påmeldte: 39
Ledige plasser: 11
Totalt antall plasser: 50

Priser og produkter

Pris påmelding kr 200

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter