;

2. Runde i cupen: Eik Tønsberg borte!Torsdag 1. juni reiser Strømsgodset hele veien til Tønsberg for å møte Eik Tønsberg i årets andre cupkamp.
Denne kampen spilles på Tønsberg Gressbane KG klokken 20:00! Strømsgodset har møtt Eik Tønsberg ved flere anledninger tidligere, og på denne banen så seint som i 2015. Da vant Strømsgodset 5-0. Så denne kampen roper nok ikke de ivrige banehopperne hurra for, men vi møter jo naturligvis opp for det. For vi ønsker jo å gå videre til tredje runde i cupen, gjør vi ikke?

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på bortekamp, enten det er i serien eller i cupen. GodsetUnionen har derfor satt opp buss til denne kampen. For kun 200 kroner kan du bli med tur/retur Tønsberg og Tønsberg Gressbane KG. Du kan om det ønskes bli med kun en vei, men da må du informere reiseleder. Det er også mulig å hoppe av/på langs veien, men det skjer på avtalte steder. Som gjøres i dialog med reiseleder! (Send e-post til reiser@godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71)

Vi veit ikke hvor mange billetter vi får tilgjengelig, eller hvor vi plasseres på tribunen enda. Men det kommer vi tilbake til så snart vi får info fra Eik Tønsberg.

Hvordan du kjøper kampbilletter kommer vi tilbake til. 

Vi gjør oppmerksom. GU booker busser i god tid før kampen, som igjen gjør at de som "henger på gjerdet" eller vil slenge seg på i siste liten, kanskje ikke får til dette, om bussen da er fullsatt. Så ønsker du deg med på tur? Meld deg på tidlig! 

Kort om bussen:
Dato: Torsdag 1. juni
Oppmøte: 18:15
Avreise: 18:30
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø
Ankomst: 19:30
Kampstart: 20:00
Hjemreise: 22:00
Hjemkomst: 23:00 (med mindre det blir ekstraomganger eller straffekonk)
Pris: 200 kroner


Bussen går som planlagt.


PÅMELDING TIL TØNSBERG GRESSBANE!
GodsetUnionen har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldinga er bindende fra lørdag 27. mai klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til lørdag 27. mai klokken 15:00. (For å melde deg av bussen sender du en SMS til 92 61 39 71 eller en e-post til reiser@godsetunionen.com)

Detaljer

Arrangør: GodsetUnionen
Dato: 01.06.2023
Antall påmeldte: 33
Ledige plasser: 15
Totalt antall plasser: 48

Priser og produkter

Pris påmelding kr 200

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter