;

Pub-buss til Sandefjord!

Lørdag 16. September spiller Strømsgodset borte mot Sandefjord. Kampen spilles på Release Arena klokken 18:00.
Det er ingen tvil om at både spillerne og supporterne er forrige bortekamp mot Sandefjord vi har vunnet, er helt tilbake i 2017. Da vant vi 2-1 etter scoringer fra Eirik Ulland Andersen og Marcus Pedersen. Siden den gang har det blitt spilt fire kamper. Her har det endt med 2 tap og 2 uavgjort. Med andre ord, så blir det ingen enkel kamp i Vestfold, men vi skal i allefall gjøre vårt på tribunen for at gutta på banen skal ta opp hansken!

GodsetUnionen har alltid hatt et godt oppmøte i Sandefjord. Det ønsker vi selvfølgelig å fortsette med. GodsetUnionen setter derfor opp bussalternativer til denne kampen. Pub-buss for 250 kroner. Du kan om det ønskes bli med kun en vei, men da må du informere reiseleder. Det er også mulig å hoppe på/av langs veien, men det skjer på avtalte steder. Som gjøres i dialog med reiseleder. (Send e-post til reiser@godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71)

For å si det sånn. Dette er en kamp hvor både Strømsgodset kommer til å sende verter og sponsorer, i tillegg til at GodsetUnionen kommer til å sende folk til stadion. Det blir livat både på pub og på stadion denne lørdagen!

Pub-bussen kjører tidlig inn til Sandefjord, slik at vi kan lade opp på et lokalt vannhull her i Vestfold før bussen kjører videre til stadion i Sandefjord, hvor vi gir Strømsgodset den hyllesten og støtten de fortjener!

Vi legger inn billettlinken så fort vi får den tilsendt.

Betaling for bussen kan gjøres allerede nå, via Rubic. Den mest foretrukne måten for innbetaling. Det kan også gjøres helt frem til avreise. I tillegg tas vipps!

Kort info om direktebussen:
Dato: Lørdag 16. september
Avreise: 13:00
Avreisested: Circle K (tidligere Statoil) ved bussterminalen på Strømsø
Ankomst: 14:00
Kampstart: 18:00
Hjemreise: Like etter kampslutt
Hjemkomst: Ca 21:00
Pris: 250 kroner

Vi må ha minimum 30 påmeldte for å sende bussen.

GodsetUnionen har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men vi øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldinga er bindende fra mandag 11. september klokken 15:00. Det er med andre ord fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til mandag 11. september klokken 15:00!

(For å melde deg av bussen, så sender du en e-post til reiser@godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71

Detaljer

Arrangør: GodsetUnionen
Dato: 16.09.2023
Påmeldingsperiode: 31.07.2023 - 16.09.2023
Antall påmeldte: 100
Ledige plasser: 0
Totalt antall plasser: 100

Priser og produkter

Pris påmelding kr 250

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter