;

Kavli Smelte og Smøre fotballskole del 2 (august)

Kavli Smelte og Smøre fotballskole del 1 arrangeres fra tirsdag 10. august til fredag 13. august 2021 (4 dager). Klokken (0800) 0900-1500 alle dager. 

Program for dagene blir:

  • 0800-0900: Frokost for de som ønsker. Kavli, Q-meierier og Bakehuset står for maten
  • 0900-1145: Treningsøkt 1 (Fokus på teknikk)
  • 1145-1245: Varm lunsj levert av Kavli og Q-meierier
  • 1245-1445: Treningsøkt 2 (Fokus på spill)
  • 1500: Slutt. Servering av yoghurt.

Kavli Smelte og Smøre fotballskole ledes av sportssjef Espen Engh. Han har med seg akademitrenerne og instruktører fra klubbens A-lag og juniorlag. Vi bestreber å ha minst 50% jenteinstruktører og at det skal være minst en instruktør pr 10 deltaker. 

Kavli Smøre og Smelte fotballskole har stort fokus på kosthold. Inkludert i påmeldingsavgiften er frokost og lunsj  levert av Kavli, Q-meierier og Bakehuset. Hvis man velger å komme direkte på trening kl 0900 forventes det at man spiser en god frokost før man kommer. Menyen vil bli sendt ut i forkant med beskrivelse av eventuelle allergener. Den enkelte må eventuelt ta med egen mat hvis man av forskjellige grunner ikke kan spise maten vi serverer, vi kan dessverre ikke ta enkelt hensyn. Men vi kan ta i mot mat og sørge for at den blir servert samtidig med de andre på fotballskolen. Det vil ikke bli servert svinekjøtt til lunsj. 

Frokosten vil bestå av brød fra Bakehuset, diverse pålegg fra Kavli som smøreost med skinke, bacon, reker, kaviar, majones eller syltetøy. Yoghurt og drikke fra Q meieriene (sjokolademelk eller juice). 

Eksempel på lunsj kan være lapskaus med oksekjøtt, brød fra Bakehuset og juice fra Q meieriene.

Siste dag serverer vi en liten overaskelse som is ved fint vær eller en vaffel ved surt vær. 

Alle deltakere vil få pokal, fotball, sekk/bag og diverse overraskelser fra våre sponsorer (goodie bag).

Kavli Smelte og Smøre fotballskole er åpen for alle jenter og gutter fra 7-12 år (2014-2009) og vi ønsker å legge opp til en morsom og spennende uke på Rolvsrud.

Vi prøver å legge til rette for egne jentegrupper og keepergrupper. I keepergruppen vil man ha keepertrening før lunsj med egen keepertrener. Etter lunsj vil de være med de ordinære gruppene. Påmeldingen vil avgjøre om disse gruppene opprettes.

Maks 8 deltakere (4 grupper a 20 spillere). Første mann/kvinne til mølla gjelder. Det er begrensninger i antall pga ombygging av bane 1. 

Pris pr spiller er kr 1400,- inkludert alt som er beskrevet over. Må betales ved påmelding.

Praktisk informasjon, program og meny blir sent ut 2-3 dager før første dag.

Det gis ikke søsken rabatt. Det gis ikke refusjon hvis man melder seg av eller av andre grunner ikke kan delta på fotballskolen etter betalt avgift.

Det tas forbehold om smittesituviasjonen. Det vil bli full refusjon ved eventuell avlysning pga korona.

Detaljer

Arrangør: Lørenskog Idrettsforening
Dato: 10.08.2021
Påmeldingsfrist: 05.08.2021
Antall påmeldte: 78
Ledige plasser: 2
Totalt antall plasser: 80

Priser og påmeldingsvalg

Pris påmelding kr 1400


Du er ikke påmeldt