;

Voksenturn Onsdag

Dette er et tilbud for alle voksne som har hatt en drøm om å begynne på turn, og lære seg koordinering, styrke, bevegelighet gjennom turn og basistrening.
Trener kommer til å vektlegge mange øvelser på matter/frittståendegulvet, samt at det vil bli mulighet og prøve seg i apparatene.
På dette voksenturntilbudet kan alle fra 18 år delta. Vi har to partier, et på onsdager og et på søndager.
Turn og basistrening er fin trening for å komme i form og styrke kjernemusklatur. Jo eldre vi blir jo viktigere blir det og ta vare på kroppen og helsa. På disse treningene vil trener legge vekt på grunntrening, slik at alle som vil kan være med.

Treningstid: Onsdag 2030-2200

VIKTIG INFORMASJON OM PÅMELDINGEN TIL PARTIET

Innmelding i foreningen
Du vil motta link til betaling av treningsavgift ved påmelding. Denne må betales før oppstart, da dette er forsikring av deltageren.

Som medlem i Tromsø Turnforening forplikter du deg til å lese og godta våre vilkår og betingelser uten forbehold. Disse finner du HER

Er du allerede medlem av foreningen?

Dersom du allerede er medlem av foreningen logger du deg inn på medlemsprofilen din samtidig som du gjennomfører påmeldingen.  Du kan logge deg inn på din medlemsprofil HER.

NB: Medlemskontigenten for inneværende år  være betalt for å få fortrinnsrett til dette partiet. 

Glemt brukernavn og passord?
Dersom du har glemt brukernavnet og passordet ditt kan du få tilsendt brukernavnet og passordet ved å fylle ut e-postadressen du er registrert med i vårt medlemssystem på DENNE siden.

Venteliste
Dersom partiet er fullt kan du sette deg opp på partiets venteliste. Du gjør dette ved å fylle ut opplysningene i påmeldingsfeltet. Dersom det blir ledig plass på partiet vil du motta en e-post med tilbud om plass. Tilbudet faller bort dersom du ikke betaler plassen innen 1 time.

Detaljer

Arrangør: Tromsø Turnforening
Dato: 03.09.2023

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 1931

  • Voksenturn Onsdag H23 kr 1931
  • Venteliste

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter