;

The Hive 2023

Bli med på årets LAN happeningpå Øren!

Det er gøy å møte vennene over Discord, men enda morsommere å sitte sammen hele helgen. Vi gleder oss stort til å se deg på The Hive - DrammensLANet den 27. - 29. oktober i Øren Flerbrukshall. Les mer om arrangementet på vår hjemmeside Drammenslanet THE HIVE 2023 | DBK.NO

Innslipp er kl. 1700 på fredag og LANet er ferdig kl. 1300 på søndag.

Det blir stabilt nett, kule konkurranser og generelt GOOOOD STEMNING!

 

LANet er for alle som vil ha en prima helg i Øren flerbrukshall, men vi anbefaler at deltakeren er 12+ år. Barn anbefales å overnatte hjemme. Barn under 18 år som skal delta og eventuelt overnatte, ha med ferdig underskrevet SAMTYKKESKJEMA ved innsjekk. (se eget vedlegg under).

Les vedlegget om: TIPS TIL FORBEREDELSER FOR EN PRIMA OPPLEVELSE PÅ THE HIVE for å vite hva som kan være lurt å ha med seg, hva som ikke er lov å ha med og enkle råd om hvordan oppholdet blir best mulig for deg.

Vedlegget Reglement for The HIVE skal bekreftes at er lest.

NB! I år har vi ikke tildelte plasser, det vil si at om man vil sitte sammen, må man komme sammen!  Alternativet er at man kan holde av plasser til vennene sine, men dette må opplyses om ved ankomst.

 

NB 2!! Visste du at du kan få 400kr rabatt på seteplassen dersom du er mellom 13-21 år og bor i Viken og handler via Bizzyappen!! Vi har 50 rabatterte billetter tilgjengelig hos Bizzy, så last ned appen for å sikre deg rabattert billett før de blir utsolgt.

 

Måltider (anbefales) velges som tillegg.

Trykk på billett (600,-) eventuelt bruk Bizzykoden først, så trykker du på matbillett for å sikre deg måltider. Dette koster 350 kr. Da vil du få servert 5 måltider igjennom lanet.

For å kunne melde deg på trenger vi først å vite hvem du er. Logg inn hvis du allerede er en bruker av Rubic eller registrer navn og kontaktinformasjon, før du velger billettyper. Du vil ikke bli meldt inn i Drammens BK, selv om du registrerer deg i Rubic.

Du får tilsendt en lenke på mail og SMS som er billetten din. For å få frem billetten ved innsjekk, MÅ du logge inn i Rubic.

Vi sees!

Detaljer

Arrangør: Drammens Ballklubb
Dato: 27.10.2023

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 350 til 600

  • Mat Billett kr 350
  • The Hive Lan billett kr 600

Din status

Du er ikke påmeldt