;

Allidrettens Skileik vinteren 2023/2024

Allidrett Skileik for 2016

Allidrett Skileik er snart i gang - vi tar sikte på å starte opp i uke 42 - det vil si tirsdag 17 oktober. 

Allidrett Skileik er for barn født i 2016 og har startet i 2 klasse. 

Allidretten i Fossum er foreldredrevet. Dette vil si at vi er avhengig av at foreldre stiller som trenere og koordinator for at vi skal kunne drifte aktivitetene. Dette er en givende oppgave og gir deg en god mulighet til å bli kjent med foreldre og barn i nabolaget. 

Allidretten har også to aktivitetsdager ila året: første søndagen i september og første søndagen i mars. Når man er en del av allidretten så må man også ta sikte på å stille opp under disse arrangementene med alt fra kakebaking, kioskvakt og rigging. Dette er supre sosiale og aktive arenaer og gir enorm glede hos alle ungene. 

Det er bare å legge det inn i kalenderen allerede :) 


Det vil være et informasjonsmøte for Allidretten mandag 25 september kl 20:30. Mer info kommer på Fossum sine hjemmesider. Om du er usikker på om du skal melde barnet ditt på og ønsker mer info så ta kontakt med undertegnede for å få tilsendt link til møte. 


Man må være medlem i Fossum IF for å kunne delta på allidrettens aktiviteter. Barn som ikke er en del av et familiemedlemsskap betaler for et enkelt medlemsskap med redusert avgift på 150 kr. 


Familier med svak økonomi kan søke administrasjonen om betalingsutsettelse eller fritak for avgift. Dette gjøres ved å ta direkte kontakt med administrasjonen (christian@fossumif.no). Det er ikke nødvendig å informere trener eller årgangskoordinator om dette. 


Dersom dere har andre spørsmål kan disse rettes til Martine Beyer (m.beyer84@gmail.com).

Med vennlig hilsen, 

Allidrettstyret

Detaljer

Arrangør: Skilek
Dato: 17.10.2023

Priser og produkter

Pris påmelding kr 950

  • Allidrett Skileil kr 950

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter