;

Trenerforum lørdag 30.09

Fana IL inviterer til trenerforum lørdag 30. september klokken 10 på NIP (Nesttun idrettsplass) i Fana IL fotball sitt flotte klubbhus (Tors veg 9).  

Trenerforum er et viktig treffpunkt for trener på tvers av idrettene i idrttslaget, og tiltaket bidrar til å dyrke VI-kulturen vår samt være med på å skape flyt på kompetanse.

Til samlingen har vi satt sammen et flott og interessant program. Et tema som er mye framme i diskusjoner og mediebildet akkurat nå er trening av jenter, og spesielle faktorer det bør ta hensyn til - blant annet menstruasjonssyklus. Siri Moseng Reiertsen er genuint opptatt av det spesifikke innenfor trening av jenter og prestasjon. Hun har master iidrettsfysiologi, og har i tillegg topptrenerutdanning.

Innenfor mental trening og coaching har vi fått tak i en av guruene - nemlig forfatteren av boken «Blindsonen», Per Eftang. Han har jobbet mye med norske toppidrettsutøvere samt mot spillere i NHL. Han har også coachet ledere og team i nasjonale og internasjonale selskaper. Per har bakgrunn fra forsvaret, og har 20 år med arbeid i Politiet.

Dagen starter med frokost levert av en av våre samarbeidspartnere på catering - Service på 123 som leverer mat i eliteklassen. Det vil være kaffe, fukt og kjeks tilgjengelig under hele samlingen.

Alle deltakerne vil også få utdelt et profileringsprodukt fra Craft. Denne gangen Squad Jersey Solid LS. Den leveres i profilutgave med idrettslagets sponsorer på. Det vil også bli trukket ut en del Fana-gear, jakker, lunsjbonger etc. ut blant deltakerne på samlingen.


Se innkalling/innbydelse vedlagt påmeldingen hvor man finner bilde av foredragsholdere samt profileringsprodukt fra Craft.


Påmelding registeres her på Rubic slik at vi har kontroll på antall deltakere samt at det gjør kommunikasjon i forkant av samlingen enklere!                                                  


Vel møtt på trenersamling lørdag 30. september på Nesttun Idrettsplass


Med vennlig hilsen

Gisle Ellingsen, sportssjef Fana IL

Detaljer

Arrangør: Fana Idrettslag
Dato: 30.09.2023

Priser og produkter

Pris påmelding kr 0

  • Trenerforum lørdag 30. september

Din status

Du er ikke påmeldt