;

Skøyte og hockeyskole, høst 2023

Endelig! 11 oktober klokken 18.00-19.00 starter skøyte- og hockeyskolen i Runnirinken ishall på Årnes. Ti kvelder fremover blir det da mulighet for unge håpefulle å prøve seg på skøyter eller lære seg å spille ishockey.  

De er mulig å prøve seg på gratis prøvetimer(maks 3 stk) før man betaler.  Det er rullerende opptak. Dersom du ikke kan komme den første onsdagen, er du hjertelig velkommen når som helst seinere.

Skøyte- og Hockeyskole er utviklet av Norges Ishockeyforbund og er et rekrutteringsopplegg for barn i alderen 4-8 år. Opplegget er delt inn ulike nivåer etter barnas ferdigheter, der lek og mestringsfølelse står sentralt. Barnet flyttes opp til nye grupper, når de er klar for de nye utfordringene og vil kunne mestre det neste nivået. Opplevelsen av å mestre nivåer er viktig for selvtilliten og motivasjonen for å fortsette.

På isen vil barna bli stimulert til å utvikle balanse og koordinasjon og tekniske ferdigheter gjennom hermeøvelser, hinderbaner, lek med ringer, fangeleker, skøyteteknikker, kølleteknikker og smålagspill, mm. Målet er at de skal opplever gleden ved å mestre skøyter og kølle i ishockeyspillet slik at de kan flyttes over til et ordinært lag. 


Nødvendig utstyr: 

Skøyter (vi har noe til utlån i hallen)

Hjelm, med gitter om barnet skal på hockeyskole (vi har noen til utlån i hallen). 

Votter/hansker

Kølle hvis barnet skal på hockeyskolen

Klær som er gode å bevege seg i, ikke for varme. 


Når ditt barn er registrert og har betalt påmelding er følgende inkludert i påmeldingsavgift:

* Slip av skøyter, 1 gang. Om du trenger slipe skøytene utover dette koster det 70; som kjøpes i kiosken

Det er lurt å møte opp i god tid for registrering, gjerne 30 minutter før. Skal du slipe skøyter må du også møte opp i god tid da det kan være kø i slipebod og sliping av skøyter tar tid! 

Vi ønsker alle velkommen til en ny sesong :)

Detaljer

Arrangør: Nes Ishockeyklubb AIL
Dato: 11.10.2023

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 400 til 650

  • Deltaker 1 kr 650
  • Søsken kr 400

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter