;

CAMP SOLA 2021 - Rytmisk Gymn f. 2008 - 2011

Sola Turn arrangerer Camp Sola fra 1. - 6..august!

Med klassetrenere og fasiliteter i toppklasse ønsker Sola Turn å invitere DEG som er født 2008 -2011 til Norges beste sommercamp for TROPPSgymnastikk-gymnaster og RG-gymnaster. Sola ligger på Sør-Vestlandet - noen få kilometer sør for Stavanger. Her er noen av landets beste sandstrender og ikke minst Fjogstad-Hus Turnarena. 

Vi har samlet noen av landets fremste trenere. I tillegg får vi med oss flere senior landslagutøvere som trenere.  

Dette blir en Camp med action fra morgen til kveld. Har du lyst til å utvikle deg som gymnast samtidig som du har det gøy, er Camp Sola stedet å være i sommer. Dette blir en sommer du sent kommer til å glemme! Meld deg på i dag sammen med din turnforening. Vi gleder oss til å se deg!

Størrelseguide: https://static.unpr.io/userfiles/V3A5bVVzQnJDd1J5MXRvazZrTmhvdz09/files/sizing-a-measurements.pdf

Ved påmelding til arrangementet bekrefter dere samtidig at vi kan ta bilder og film av de påmeldte. Dette vil bli oppbevart og brukt til daglige innslag i løpet av campen samt til fremtidig bruk av Sola Turn.

Påmeldingen er bindende. Betaling gjøres ved påmelding.

Hvis arrangementet ikke blir gjennomført, vil klubben refundere innbetalt beløp med fratrekk for transaksjonsgebyr til kortselskap.

Hvis avbestilling innen 1. mai, refunderes innbetalt beløp med fratrekk for transaksjonsgebyr samt kr. 300,- som tilfaller Sola Turn. Frem til 1. juni er det mulig å overlate påmeldt plass til annen person fra samme forening. Da må beskjed gis til oss.

NB! Ubetalte påmeldinger blir slettet etter 1 time. 

Detaljer

Arrangør: Sola Turn
Dato: 01.08.2021
Påmeldingsfrist: 30.07.2021
Antall påmeldte: 10
Ledige plasser: 40
Totalt antall plasser: 50

Priser og påmeldingsvalg

Pris påmelding kr 3950


Du er ikke påmeldt