;

Spinning på Skullerud 2023/2024

Rye 15 ønsker velkommen til spinning på Skullerud sportssenter hver tirsdag fra og med 10. oktober til 19. desember 2023 og fra 2. januar til 26. mars 2023.

Alle medlemmer i klubben kan melde seg på.

Tirsdager kl. 18.30 - 20.00 blir det intervaller med instruktør Frank Thommesen og egenandelen for hele sesongen er 900 kroner.

På denne siden finner du mer info om stedet:  https://www.skullerudsportsenter.no/

Det er gratis parkering dersom du registrerer bilens registreringsnummer i resepsjonen. I garderobene er det skap hvor du bør ha med en liten hengelås.

Det er Technogym spinningsykler med wattmåler. I tillegg måler syklene hjertefrekvens , tråkkfrekvens, distanse og kalorier gjennom hele økten. Resultatene vises på sykkelkonsollen, lagres i treningsbiblioteket og kan vises for hele gruppen via wi-fi dersom ønskelig. For at du skal nyttiggjøre deg systemet må hver enkelt deltager laste ned Skullerud Sport Senter-appen og opprette en bruker. 

Du kjøper en sykkel i disse seks månedene frem til og med mars, og egenandelen for hele denne perioden er på bare kr 900. Foran hver økt er det mulig å reservere en sykkel dersom du ønsker å sitte en bestemt plass i salen.

Klubben subsidierer dette tilbudet med følgende forbehold:
a) alle deltakere gjør sin dugnadsplikt. De som ikke har stilt på dugnad for klubben i løpet av 2024, vil bli etterfakturert restbeløpet , altså det subsidierte beløpet
b) alle deltakere skal ha gjennomført løypevakt kurs på nettet. Vi vil veldig gjerne at du tar stasjonærvaktkurset også.

Ønsker du å trene mer enn spinning på senteret må du ha medlemskap eller du kan kjøpe drop-in billett til rabattert pris. Dette er ikke noe SK Rye administrerer.


Det vil være stor etterspørsel etter disse syklene så sørg for at du er tidlig ute med å booke deg en sykkel og betale. Det er totalt 39 sykler til salgs, og siden ikke alle fikk plass i fjor, vil de som reserverer plass uten å betale bli strøket av listen etter én dag slik at noen andre får sjansen til å reservere plassen.

Førstemann til mølla!

Detaljer

Arrangør: Sportsklubben Rye
Dato: 10.10.2023
Antall påmeldte: 39
Ledige plasser: 0
Totalt antall plasser: 39

Priser og produkter

Pris påmelding kr 900

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter