;

Hem Adr Freeride samling i Hemsedal 5.-7 januar

                          Heming Adrenalin Freeride samling i Hemsedal 5.-7. januar 2024

PÅMELDING HEMSEDAL FOR (juniorer, foreldre og seniorer)

Freeride samling – Hemsedal 5-7 januar – Heming Adrenalin 

Dette er en treningssamling som har til hensikt å bidra til en fin start på freeride sesongen, mye skikjøring gjennom to lange dager i variert terreng. Som tidligere år er målet at hver enkelt utøver skal strekke seg litt, lære mye, oppleve bedret mestring og ha det gøy. Dette oppnår vi gjennom god gruppedynamikk og kyndig veiledning av en erfarne trenere. Vi vil også sette sammen gruppene slik at vi oppnår optimal uttelling for de som skal satse på konkurranser i vinter.

Opplegget:

Samling med organisert skitrening lørdag + søndag (4 lange økter), og hvor vi bruker hovedanlegget og mye tilgjengelig heisbasert terreng. Vi organiserer oss i mindre treningsgrupper på 6-8 utøvere i fordelt i grupper ut fra alder og skills, og med 1 hovedtrener på hver gruppe. Det vil også bli underholdning og middag på lørdag kveld for alle deltakere. 

Detaljert program + pakkelister vil bli sendt ut i forkant.

Viktig utstyr - sikkerhet i fjellet:

Alle deltagere som skal følge treningsgruppene må ha følgende utstyr, sekk, sonde, spade og søker (med nye batterier). Dette er standard utstyr for alle som skal delta i freeride, og med mye snø og skredfare i fjellet er dette et absolutt krav. Lars, hovedtrener, vil sammen med lokal skredekspert og trener teamet legge en regi for helgens skikjøring og da sørge for at vi ikke utsetter oss selv eller andre for unødvendig risiko.

Alder:

Primærmålgruppen for samlingen er freeride utøvere mellom 10-18 år, mao alle Norgescup og FWTJ klassene, samt de eldste kids klassene. I tillegg skal vi ha en eller to senior grupper (19+ - godt voksne), som får et tilsvarende treningsopplegg med fullt program og trener. 

Foreldre som ønsker å være med, men ikke ønsker fullt deltagende på selve treningsopplegget, vil vi ta initiativ til å organisere i grupper som kjører sammen med andre voksne som er godt kjent i området.

Trenere:

Lars har satt sammen et trenerteam med trenere som er noen av landets beste frikjørere. Vi vil justere antallet ut fra hvor mange påmeldte det blir, og har flere dyktige trenere i bakhånd om vi skulle få behov for flere.  

Transport og felles bosted:

Vi ønsker at alle kommer til dalen i privat regi, og at det organiseres samkjøring. Vi har leid hele Fausko Skysstasjon, med totalt 5 ulike bygg og mange rom for overnatting, samt flere ulike større rom for bespisning. Her vil alle (inntil det er fullt) som har behov for overnatting kunne bo, og da med fullpensjon (minus lunsj), som innebærer middag fredag kveld, frokost og middag lørdag, samt frokost søndag. De som bor privat kan selvfølgelig melde seg på kun treningene.

Skredkurs, middag og Sosial samling:

Det blir sosial samling med felles middag og på Fausko på lørdag kveld, også for de som bor privat. Det vil bli vist skifilm etter middag. De som ikke bor på Fausko og kun skal ha middag lørdag må melde seg på og betale. Se prisalternativene i påmeldingen, egen pris for kun middag.

Kostnader, heiskort mv.:

Heiskort må besørges av deltagerne selv. I tillegg må deltagere selv dekke lunsj i bakken på lørdag + søndag.

Merk dere at påmeldingen er bindende!

Påmelding - VIKTIG:
Ved påmelding, skjemaet må fylles ut for hver deltaker. Er deltaker u/18 år må kontaktinfo på foresatt fylles ut. Skal du melde på flere deltakere (voksne eller barn), klikk "Legg til ny deltaker" nederst i skjemaet FØR du trykker "Send påmelding".
Detaljer

Arrangør: Heming Adrenalin
Dato: 05.01.2024

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 350 til 4060

  • Samling utøvere overnatting/mat/ treningsavgift kr 4060
  • Foreldre uten treningsavgift kr 2960
  • Kun treningsavgift utøvere kr 1100
  • Kun middag lørdag kveld kr 350

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter