;

Hem Adr Vinter 2024 Senior 18+

Velkommen til Adrenalins vintertreninger

Klikk her for treningstider
Klikk her for retningslinjer (les gjennom nøye)

Det er viktig at man melder seg på i den gruppen man tilhører og riktig gren! Ved ønske eller behov om å trene med annen gruppe enn den man ordinært tilhører, send oss forespørselen på mail: adrenalin@heming.no

Heming Adrenalin sitt vintertreningstilbud er åpent for alle, men forutsetter at man besitter grunnleggende og generelle basis ferdigheter relatert til sin aktivitet. Påmeldingen er bindende med mindre annet er avtalt med administrasjonen.

Treningen starter 3. januar og følger deretter oppsatt treningsplan til og med torsdag 11.04. Helligdager og øvrige fridager i perioden er det ikke trening. Følg med på våre hjemmesider, våre sider på Facebook eller sjekk din egen innboks for oppdateringer, endringer mm.


Når, hvem, hva
Påmeldingsmodulen er lagt opp per alderstrinn med i utgangspunktet maks 30 utøvere pr gruppe. Dersom det blir fullt i den aktuelle gruppa, meld dere på ventelisten i påmeldingssystemet. Utøvere født fra 2014 er velkomne. De vil da trene under samme vilkår og retningslinjer som de eldre og således hva det måtte innebære. Ta kontakt hvis du lurer på noe tilknyttet dette (adrenalin(at)heming.no / pernille(at)heming.no).

Det kan oppstå situasjoner hvor endringer/justeringer av tider og grupper er nødvendig. Dette blir kommunisert på mail og våre kanaler ellers.

Generell filosofi
Vi har hele tiden fokus på individuell og dynamisk utvikling og instruerer deretter. Vi ønsker at utøverne selv tenker over hva de ønsker å oppnå med treningen, hva de konkret ønsker å lære seg og at realiseringen av disse målene skjer med stor glede og trivsel.

Les mer om vårt treningsinnhold for din gren her: https://www.heming.no/Adrenalin/Toppmeny/Treningsinnhold.html

For grenspesifikke og individuelle spørsmål tilknyttet modusoperandi kan følgende kontaktes:

Freeski, FreeRide og Snowboard: Stian Solberg (Sportssjef) Stian@heming.no

Praktisk info:

Vintertrening starter 03.01.2024 for våre grupper og holder på til 11.04.2024. 

Sesongkort i Oslo Vinter Park MÅ kjøpes separat.

Treningene foregår 2x i uken, á 2 timer i Oslo Vinterpark/ Wyller. Se overordnet vinterplan for når din gruppe har trening. 

Treningsarena fordeles på både Oslo Vinterpark og Wyller avhengig av forhold, vær og hvor trenerne/utøverne ønsker å kjøre. 

Før treningsstart sendes det ut et oppstartsskriv til alle påmeldte med ytterligere informasjon om våre treninger og innhold knyttet til inneværende vintersesong. 


 AdrenalingjengenDetaljer

Arrangør: Heming Adrenalin
Dato: 03.01.2024

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 1000 til 2800

  • Hem Adr Vinter Senior 18+ kr 2800
  • Hem Adr Vinter Senior 18+ Siste fire uker kr 1000

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

UTØVERERKLÆRING 2024.pdf
Utøvererklæringen må leses før du går videre til påmeldingen.