;

Påmelding til trening Kickboxing Vår 2024


Vil du være med og trene kickboxing i Fana IL kan du allerede nå melde deg på til vårens partier!

Under følger en presentasjon av de ulike partiene, og du melder deg på det partiet du vil trene på. Alle treningene finner sted i Zinken Hopp Idrettshall som ligger rett ved siden av bybanestoppet Råstølen. Oppstart i uke 2 og alle partiene holder på med trening frem til skolen slutter til sommerferien (med unntak av vinterferie, påskeferie og helligdager)

Ved påmelding er plassen reservert i 1 døgn. Dersom du ikke har betalt innen fristen vil plassen din bli gjort tilgjengelig for noen andre. Om det er spørsmål til påmelding/betaling ta kontakt på kickboxing@fanail.no

I tillegg til påmeldingsavgiften til partiet må man også betale medlemskontingent til Fana IL. Informasjon om medlemskontingent finner man under presentasjon av partiene. 


Nybegynnerparti

Treningstider: Tirsdag kl. 18:00-19:15 og Torsdag kl. 18:30-19:45

Nybegynnerpartiet er fra 13 år og oppover. Du betaler 1750 kroner i treningsavgift for et halvår, og i tillegg betaler du 800 kroner for kickboxingbukse og t-skjorte. Totalt 2550 kroner. Vi vil at alle skal være likt kledd, så her har du ikke anledning å komme i egne klær. Dersom du har klær fra før oppgir du KLÆR som rabattkode ved påmelding så endres prisen til 1750 kroner.


Foreldre og barn

Treningstider: Onsdag kl. 17:00-18:00

Foreldre og barn-partiet er for barn fra 7 til 12 år, sammen med foreldre. Partiet er lagt opp slik at både foreldre og barn skal få fysisk utbytte av treningen.

Dersom forelder også ønsker å delta så betaler denne halv pris. Påmelding gjøres da på følgende måte:

1) Meld på barnet som vanlig og betal NOK 900 for at påmelding skal gjelde

2) Meld på forelder men bruk rabattkode FORELDER så skal pris justeres til NOK 450 for forelder og man betaler denne summen for at påmelding skal gjelde


Juniorparti

Treningstider: Mandag kl. 19:00-20:15 og Torsdag kl. 17:00-18:15

På juniorpartiet kommer ungdommer fra nybegynnerpartiet. Her får man lære mer teknikk, og det første møtet med sparring (boksing mot hverandre) skjer her. For å sparre må man ha godkjent beskyttelsesutstyr, som hansker, hjelm, tannbeskytter, susp og leggbeskyttere. Klubben vil være behjelpelig med å finne rett utstyr når det er tid for å kjøpe dette.


Medlemskontingent: 

Medlemskontingent er prisen for selve medlemskapet i Fana Idrettslag. Medlemskontingent gir medlem rettigheter og plikter, slik som stemmerett og valgbarhet på årsmøtet samt rabatter hos samarbeidspartnere som for eksempel Intersport Laguneparken. For øvrige medlemsfordeler sjekk ut denne linken:  https://www.fanail.no/medlemsfordeler/

For de som melder seg på i desember 2023 blir medlemskontingent fakturert i starten av januar 2024. De som melder seg på i 2024 blir fakturert medlemskontingent ved påmelding / fortløpende. Medlemskontingenten følger kalenderåret, og medlemskontingent betales bare én gang uansett hvor mange aktiviteter man driver med (dersom man melder seg på kickboxing også høsten 2024 vil man ikke bli fakturert ny medlemskontingent da) 

Satsen for medlemskap i Fana IL for kalenderåret 2024 er NOK 500 (aktivt medlem)


Fana Idrettslag har et stort fokus på å fremme inkludering og forhindre økonomisk utenforskap. Dersom man ønsker å delta på kickboxing men økonomien setter begrensninger sjekk ut mulighetene som finnes i tilknytning til Fana IL sittsamfunnsarbeid: https://www.fanail.no/samfunnsansvar/fana-il-for-alle/



Detaljer

Arrangør: Kickboxing

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 900 til 2550

  • Kickboksing Nybegynner m klær kr 2550
  • Kickboxing foreldre og barn kr 900
  • Kickboxing juniorparti kr 1750
  • Kickboxing voksen/videregående kr 1750

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter