;

Ekstra apparatturn jenter 2015-2017 V24

For de av jentene som ønsker mer trening enn bare en gang i uken så har vi opprettet et ekstraparti. Og her er det først til mølla som gjelder. Treningstiden er 1,5 timer. Vi har fått tildelt tid i flerbrukshall. Normalt sett deler vi gruppen i 3 og 2 grupper trener i flerbruk men den siste gruppen trener i apparatsal og så rullerer vi. Apparatene vi kan bruke i flerbruk er matte/airtrack, trampett, brett og kasse og bom i flere størrelser. I apparatsalen varierer vi mellom jenteskranke, bom og frittstående. Vi øver ikke på oppvisning, da dette er et parti med flere aldersgrupper.
Hovedfokus er på turn i apparater, øve på grunnmomenter.
Oppvarming: Lek, Hopp og sprett til musikk, oppvarming på matte, tøyning
Hoveddel: Trening i apparater, styrketrening
Avslutning: Uttøyning/basisøvelser/ Lek

Treningstid Onsdager 17:30-19:00

VIKTIG INFORMASJON OM PÅMELDINGEN TIL PARTIET

Innmelding i foreningen
Du vil motta link til betaling av treningsavgift ved påmelding. Denne må betales før oppstart, da dette er forsikring av deltageren.

Som medlem i Tromsø Turnforening forplikter du deg til å lese og godta våre vilkår og betingelser uten forbehold. Disse finner du HER

Er du allerede medlem av foreningen?

Dersom du allerede er medlem av foreningen logger du deg inn på medlemsprofilen din samtidig som du gjennomfører påmeldingen.  Du kan logge deg inn på din medlemsprofil HER.

NB: Medlemskontigenten for inneværende år  være betalt for å få fortrinnsrett til dette partiet. 

Glemt brukernavn og passord?
Dersom du har glemt brukernavnet og passordet ditt kan du få tilsendt brukernavnet og passordet ved å fylle ut e-postadressen du er registrert med i vårt medlemssystem på DENNE siden.

Venteliste
Dersom partiet er fullt kan du sette deg opp på partiets venteliste. Du gjør dette ved å fylle ut opplysningene i påmeldingsfeltet. Dersom det blir ledig plass på partiet vil du motta en e-post med tilbud om plass. Tilbudet faller bort dersom du ikke betaler plassen innen 1 time.

Detaljer

Arrangør: Tromsø Turnforening
Dato: 16.12.2023
Påmeldingsperiode: 06.11.2023 - 28.04.2024

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 1931

  • Ekstra aparatturn jenter 2015-2017 kr 1931

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter