;

Påmelding Fet IL Aktiv SFO 2024

Fet IL Aktiv SFO er et tilbud for elever på 1.-4. trinn ved Garderåsen-, Hovinhøgda- og Riddersand skole.

Elevene fra Hovinhøgda, Riddersand og Garderåsen blir møtt av en ansatt fra Fet IL på skolen, hentet med buss og transportert til dagens aktivtetslokasjon når skoledagen er slutt. Når vi er i Eika går elevene fra Riddersand sammen med en ansatt til Eika. 

Når elevene ankommer Fethallen eller Eika Fet Arena vil det bli tid til å spise mat, eventuell skifting før vi gjør oss klare til dagens aktivitet. Barna må ha med medbrakt mat hver dag og vi serverer oppkuttet frukt i løpet av ettermiddagen. Det vil også være tid- og mulighet til å gjøre lekser med bistand fra en voksen. Vi holder åpent til klokken 17:00.

Det vil bli utarbeidet aktivitetsplaner hver måned, og aktivitetene vil bli tilpasset de mulighetene hver enkelt måned gir. Vi bruker Fethallen og Eika Fet Arena som base, men vi vil også benytte oss av andre områder i og rundt hallene, samt nærliggende områder som Hvalstjern. 

Fet IL Aktiv SFO har fortløpende opptak såfremt det er ledige plasser. Det er ''førstemann til mølla'' og ved behov etableres det en venteliste. Send e-post til fetilaktiv@fetil.no hvis du ønsker å begynne underveis i skoleåret. 

Vi tilbyr dagplasser, og dere velger selv 5, 4 eller 3 dager. Priser (gjeldende fra 1.8.2024) er som følger: 

Pris for 5 dager er kr 3600,-
Pris for 4 dager er kr 3350,-
Pris for 3 dager er kr 2800,-
Dette inkluderer transport og frukt kostnader. 

Hvis man ikke er medlem av Fet IL vil det tilkomme en årlig medlemsavgift for å være med på Fet IL Aktiv.

Oppsigelsestid er satt til 2 måneder fra den 1. neste måned.

Detaljer

Arrangør: Fet IL
Dato: 10.01.2024

Din status

Du er ikke påmeldt