;

Seriestart: Molde borte!Mandag 1. april sparkes Eliteserien i gang igjen. Da reiser Strømsgodset til Møre og Romsdal for å møte Molde på Røkkeløkka. Kampen starter 17:00, så her har vi faktisk alle forutsetninger for en strålende tur og et knakenes godt oppmøte!

De siste årene har vi vært et flott knippe mennesker på bortefeltet på Aker Stadion. De siste to åra har vi vært såpass "heldige" å være der hele to ganger samme sesong også. Kampene gikk så som så, men kampen på tribunen var enveiskjørt. I år går vi nok naturligvis for en sportslig ønskereprise fra 2020. Det er nok best for kropp og sjel. Men for at det skal skje, så trenger klubben en marineblå vegg i ryggen. Noe vi naturligvis ønsker å bidra med!

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på bortekamp. GodsetUnionen har derfor satt opp buss til denne kampen. For kun 600 kroner kan du bli med tur/retur Molde. Du kan om det ønskes bli med kun en vei, men da må du informere reiseleder. Det er også mulig å hoppe av/på langs veien, men det skjer på avtalte steder. Som gjøres i dialog med reiseleder! (Send e-post til reiser@godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71)

Vi stikker innom en pub i Molde ved ankomst slik at folk får i seg litt mat og drikke før kampstart. Hvilken pub vi havner på kommer vi tilbake til litt nærmere kampdag.


Vi legger inn billettlinken og prissettingen her så fort vi får den tilsendt.

Betaling for bussen gjøres nå enkelt etter påmeldingen er gjennomført. VED avmelding FØR fristen går ut, vil beløpet for bussen sendes tilbake til deg. Kontakt reiseleder ved spørsmål.


Kort om bussen:
Dato: Mandag 1. april
Avreise: 07:00
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø. 
Ankomst: Ca 15:00
Kampstart: 17:00
Hjemreise: Like etter kampslutt.
Hjemkomst: Ca 8 timer etter avreise.
Pris: 600 kroner. 

Vi må minimum ha 30 påmeldte for å kunne sende bussen!


GodsetUnionen har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldinga er bindende fra tirsdag 26. mars klokken 15:00. Det er med andre ord fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til tirsdag 26. mars klokken 15:00. (For å melde deg av bussen, så sender du en e-post til reiser@godsetunionen.com eller en SMS til 92 61 39 71)

Detaljer

Arrangør: GodsetUnionen
Dato: 01.04.2024
Antall påmeldte: 48
Ledige plasser: 2
Totalt antall plasser: 50

Priser og produkter

Pris påmelding kr 600

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter