;

Vind ILs Aktivitetskole 2021

I skoleferiene inviterer vi alle barn- og unge til en morsom aktivitetsuke på Vind Idrettspark. Det blir lek og moro, ballspill og aktiviteter i skog- og mark – og uka avsluttes med en fest for ungene!


På grunn av nasjonale og lokale retningslinjer for smittevern har vi bare mulighet til å ta imot barn som har bostedsadresse i Gjøvik kommune. Men vis retningslinjene forandrer seg, og det blir ledig plass vil vi kunne ta imot barn fra andre kommuner. 


Årets Aktivitetsskole arrangeres i ukene 26, 31, 32, 41 . Meld på i lenken og velg uke. (Påmelding Uke 41 kommer senere)

Aktivitetsuka gjennomføres på fem ukedager, mandag til fredag.  Vi avslutter med en felles fest på fredagen for aktivitetsgruppene. 

Det blir program fra klokken 09.00-15.00, og barna blir servert lunsj. 

 

Alle kidsa skal med!

Marius Jansen Sammen med Jonas Bjerkvold Bjorbækmo skal lede aktiviteten gjennom sommeren. Marius er til daglig leder for Gjøvik Idrettsfritidsordning på Vind, fysisk trener i Vind og tar i mot 6-åringene som begynner med fotball. Jonas er hovedtrener på Vind G14, FFO/akademi trener og tar i mot 6-åringene som begynner med fotball «Når vi planla opplegget hadde vi ett mål: Det skal være moro og trygt for ungene, og gi en morsom ferieuke»


Barn med nedsatt funksjonsevne.

Dere er hjertelig velkommen til å delta. i Ukene 25 og 32 er det et tilbud på Øverby i regi av ........ For å unngå kollisjon tilbyr vi tilrettelegging i ukene 26 og 31, samt 41 .


Aktiviteter, ball-lek og turer

Det er planlagt en aktivitetsuke med masse, varierte aktiviteter. Vi skal på tur i skogen, vi skal ha morsomme ballaktiviteter, og gjennomføre noen lagbyggingsøvelser.

Vi tilpasser aktiviteten etter alder og forutsetninger. Alle ungene skal ha det gøy, utfordres til å prøve nye ting, og oppleve mestring.


Flott ungdom som instruktører

Vi er så heldige å ha masse ungdommer i klubben som har erfaring som faddere og aktivitetsledere på fotballskoler og to- og to instruktører skal få følge sin gruppe unger gjennom uka.

Alle ungdommene blir kurset på forhånd, og vi tror nok at de vil syntes aktivitetene er gøy også.


Påmeldinger.

Påmelding skjer via link i denne invitasjonen og bekreftelse på plass får dere på e-post fra oss. Det er i utgangspunktet mulig å melde seg på en uke slik at alle som ønsker skal gå muligheten, men er det ledige plasser vil disse bli tilbud de som ønsker det.

Påmeldinger fra lavinntektsfamilier vil bli prioritert, dette gjelder også deltakelse flere uker. Det samme gjelder om ditt barn vil delta på TINE Fotballskole i uke 25, men er forhindret av økonomiske årsaker - TA KONTAKT! ALL informasjon håndteres konfidensielt!


Spørsmål:

Kontakt leder for Aktivitetskolen Marius Jansen på marius@vindil.no / 99300937 

Daglig leder Ketil Gjerde i Vind IL på ketil@vindil.no / 94349080

Detaljer

Arrangør: Vind Idrettslag
Dato: 28.06.2021
Påmeldingsfrist: 23.06.2021
Antall påmeldte: 192
Totalt antall plasser: Ingen begrensning

Priser og påmeldingsvalg

Pris påmelding kr 0

  • Aktivitetskole Uke 26
  • Aktivitetsskole Uke 31
  • Aktivitetskole Uke 32
  • Venteliste (vis påmeldingen de enkelte ukene er fulle)
  • Aktivitetskole Høstferie Uke 41 (kommer senere)
  • Aktivitetsuke Vinterferie Uke 9-2022 (kommer senere)

Du er ikke påmeldt