;

Optimist U 10 VK 2024

Velkommen til en ny seilsesong i Bærum seilforening!

U10 trener to dager i uka, som er tirsdag og torsdag, og kurset bygger videre på nybegynnerkurset. Etter et år på nybegynner eller to uker på Vassholmen Sommerleir, er man vanligvis klar for viderekomne gruppa. Fokuset er fortsatt å være trygg i båten, og utvikle seilferdigheter gjennom lek og moro på vannet. Vi forventer at seilerne kan grunnleggende manøvrering av båten, og videreutvikler teknikk og seiltaktikk.

Ta kontakt hvis du er i tvil om hvilken gruppe din seiler hører til. Trenerne vil også kunne justere grupper og seilere ved sesongstart eller i løpet av sesongen.

Man kan også leie båt av Bærum seilforening om man ønsker det.


Bærum Seilforening har et spesielt ansvar for fjorden og havet vi seiler i. Vi engasjerer oss sterkt i et renere hav og en renere Oslofjord. Gjennom å være medlem i Bærum Seilforening, og seile hos oss, vil du støtte engasjementet.

 

Oppstart 2024: Tirsdag  16. april 2024.

Treningstider: tirsdag og torsdag, kl. 17:30 – 20:00 (briefing seilklar kl. 18)

 

Informasjon

Treningene foregår i skoleukene, frem til høstferien. I sommerferien arrangerer Bærum Seilforening Vassholmen sommerleir. Vi anbefaler nybegynnere og viderekommende å melde seg på dette. Se wakawaka.no for mer informasjon om sommerleir.

Prisen forutsetter at man er medlem, dette faktureres separat. Kontakt medlem@bseil.no hvis du ikke allerede er medlem.

Som frivilligdrevet forening er vi avhengige av litt foreldreinnsats for å hjelpe til med å holde utstyr vedlike, bemanning av sikringsvakter og kiosk-vakt. Dette fordeles mellom alle grupper nærmere sesongstart.

Det gjennomføres foreldremøte kort tid før kursene starter opp. Der vil det bli gitt mer praktisk informasjon, og vi vil svare på spørsmål dere eventuelt har. Det blir også arrangert opplæring i håndtering av utstyr for nye foreldre. Informasjon og invitasjon til møtet sendes ut til alle påmeldte før kursstart.

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med 

Trenerkoordinator: Ole-Petter Pollen, tlf: 917 71 451 eller mail: trener@bseil.no

Klassekaptein: Marius Ellingsen, tlf: 951 13 961, marius.ellingsen74@gmail.no

 

Ytterligere informasjon om Bærum Seilforening og våre kurstilbud finner du på www.bseil.noSkal du arrangere noe selv? Deltager.no passer til alle type arrangementer, fra kurs og konferanser til sportsaktiviteter og større messer. Deltager.no kan brukes av alle, og det er uforpliktende å teste ut løsningen.
 

Detaljer

Arrangør: Bærum Seilforening
Dato: 16.04.2024

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 500 til 4500

  • Optimist U10 VK 2 dager - hele sesongen kr 4500
  • Optimist U10 VK 1 dag hele sesongen kr 3000
  • Leie optimist kr 1500
  • Opplag egen båt i stativ kr 500

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter