;

Optimist U 12 Regatta 2024

Velkommen til en ny seilsesong i Bærum seilforening!

U12 Regatta trener to dager i uka som er tirsdag og torsdag, men vi vil åpne opp for de som ønsker og kunne seile sammen med U15 på onsdager. Kurset bygger videre på viderekommende kurset. Fokuset rettes her i  større grad mot regatta seiling, mestring og utvikling av seil-ferdigheter gjennom lek og moro på vannet. Vi ser gjerne at U12 seilerne deltar i flere regattaer i U12 klassen i løpet av sesongen.  I kombinasjon med U15 trener og foreldre fra U12 og U15 vil dette la seg gjøre.

Ta kontakt hvis du er i tvil om hvilken gruppe din seiler hører til. Trenerne vil også kunne justere grupper og seilere ved sesongstart eller i løpet av sesongen.

Bærum Seilforening har et spesielt ansvar for fjorden og havet vi seiler i. Vi engasjerer oss sterkt i et renere hav og en renere Oslofjord. Gjennom å være medlem i Bærum Seilforening, og seile hos oss, vil du støtte engasjementet.

 

Oppstart: Uke 15, 9. april 2024.

Treningstider: tirsdag, (onsdag) og torsdag, kl. 17:30 – 20:00

 

Informasjon

Treningene foregår i skoleukene, frem til høstferien. I sommerferien arrangerer Bærum seilforening Vassholmen sommerleir. Se wakawaka.no for mer informasjon om sommerleir.


Treningsavgiften inkluderer teori, treninger, trener på utvalgte OAS, NC og NM, som spesifisert i terminliste. Det vil være ekstra betaling for noen treningssamlinger og aktiviteter. 

Prisen forutsetter at man er medlem.

Som frivillig drevet forening er vi avhengige av litt foreldreinnsats for å hjelpe til med å holde utstyr vedlike, bemanning av sikringsvakter og kiosk-vakt. Dette fordeles mellom alle grupper nærmere sesongstart.

Det gjennomføres foreldremøte kort tid før kursene starter opp. Der vil det bli gitt mer praktisk informasjon, og vi vil svare på spørsmål dere eventuelt har. Det blir også arrangert opplæring i håndtering av utstyr for nye foreldre. Informasjon og invitasjon til møtet sendes ut til alle påmeldte før kursstart.
Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med 

Trenerkoordinator: Ole-Petter Pollen, tlf: 917 71 451 eller mail: trener@bseil.no

Klassekaptein: Marius Ellingsen, tlf: 951 13 961 

 

Ytterligere informasjon om Bærum Seilforening og våre kurstilbud finner du på www.bseil.no

Detaljer

Arrangør: Bærum Seilforening
Dato: 09.04.2024

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 500 til 5500

  • Optimist U12 Regatta kr 5500
  • Opplag egen båt i stativ kr 500

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter