;

RS Feva 2 person jolle ungdom sesongen 2024.Velkommen til en ny seilsesong i Bærum seilforening!

Bærum Seilforening arrangerer kurs i RS Feva for nybegynnere og viderekommende seilere.

For nybegynnere så lærer du å seile i en trygg tomannsjolle. RS Feva kurset passer perfekt for de som har testet litt seiling tidligere, og ønsker mer fart og spenning. Det er også mulig å delta på dette kurset uten forkunnskaper for seilere over 10 år. Kurset fokuserer på at alle skal bli trygge på vannet, utfordret på sitt nivå og oppleve mestring.

Nybegynnere trener to dager i uken. Denne gruppen passer for 8 – 14 år. For yngre seilere kan det være fordelaktig med noe seilerfaring fra RS Feva eller annen jolle.


Viderekommende seilere trener to dager i uken. Denne gruppen er for seilere som har deltatt på kurs i RS Feva eller andre mindre joller tidligere. I denne gruppen fokuseres det mer på bane og regatta-seiling og det blir en innføring i regatta seilingens spennende verden. Et av sesongens mål kan være å delta i Feva klubbens nye "RS Feva sprint Norway" arrangert på Østlandet (Larvik og Gjøvik), et lavterskel tilbud for nye regatta seilere, med ekstrem høy sosial faktor. Andre regattaer er NM i Oslo Seilforening 16.-18. august og Norges Cup i Bærum Seilforening 31. august - 1. september 2024.


Bærum Seilforening har et spesielt ansvar for fjorden og havet vi seiler i. Vi engasjerer oss sterkt i et renere hav og en renere Oslofjord. Gjennom å være medlem i Bærum Seilforening, og seile hos oss, vil du støtte engasjementet.

 


Sesong oppstart er i uke 17 og mandag 22. april.

Treningstider: kl. 17:30 – 20:00

  • Nybegynner: mandager og onsdager
  • Viderekommende: mandager og onsdager


Informasjon

Treningene foregår i skoleukene, frem til høstferien. I sommerferien arrangerer Bærum seilforening Vassholmen sommerleir. Vi anbefaler alle å melde seg på dette. Se wakawaka.no for mer informasjon om sommerleir.


Kursavgiften inkluderer leie av båt. Prisen forutsetter at man er medlem, dette faktureres separat. Kontakt medlem@bseil.no hvis du ikke allerede er medlem.


Som frivilligdrevet forening er vi avhengige av litt foreldreinnsats for å hjelpe til med å holde utstyr vedlike, bemanning av sikringsvakter og kiosk-vakt. Dette fordeles mellom alle grupper nærmere sesongstart.


Det gjennomføres foreldremøte kort tid før kursene starter opp. Der vil det bli gitt mer praktisk informasjon, og vi vil svare på spørsmål dere eventuelt har. Det blir også arrangert opplæring i håndtering av utstyr for nye foreldre. Informasjon og invitasjon til møtet sendes ut til alle påmeldte før kursstart.


Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med 

Trenerkoordinator: Ole-Petter Pollen, 91771451

Detaljer

Arrangør: Bærum Seilforening
Dato: 22.04.2024

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 2600 til 5700

  • RS Feva Viderekommende seiler for hele 2024. kr 5700
  • RS Feva Nybegynner, hele året 2024 kr 4750
  • RS Feva Nybegynner våren 2024. kr 2600
  • RS Feva Nybegynner høsten 2024. kr 2600

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter