;

Frogner samdyrkelag 2024


Velkommen til Frogner samdyrkelag 2024!

(For English, please see below)

Som andelshaver får du del i arbeidet, læringen, fellesskapet og grøden. Du får rett på en andel av det vi dyrker, og høster grønnsaker rett fra åkeren. Hver tirsdag kl. 16-19 (oppstart 23. april) holder samdyrkelagets bybonde i samjobbing for andelshaverne. På denne siden ser du hvilke ulike andeler vi tilbyr  og melder deg inn.

Lurer du på hva et samdyrkelag er? Les mer her.


Våre andeler

Enkeltandel 🧍

Enkeltandelen gir grønnsaker til én person gjennom hele sesongen. Mengden grønnsaker spesifiseres i ukentlige høstemeldinger. Andelen gir også andelshaveren mulighet til å delta på samjobbing, kurs og andre aktiviteter i samdyrkelaget.

Pris med 12 timers arbeidsinnsats: 3 400 kr
Pris arbeidsfri andel: 5 100 kr

Parandel 🧑‍🤝‍🧑

Parandelen gir samme mengde grønnsaker som en enkeltandel, men gir to personer mulighet til å delta på samjobbing, kurs og andre aktiviteter i samdyrkelaget. Det vil også bli litt ekstra grønnsaker her og der gjennom sesongen. Passer to personer som bor sammen og vil lære mer om dyrking. Vil dere heller maksimere grønnsaksutbyttet anbefaler vi familieandelen.

Pris med 12 timers arbeidsinnsats: 4 250 kr
Pris arbeidsfri andel: 6 375 kr

Familieandel 👪

Familieandelen gir dobbel mengde grønnsaker sammenlignet med en enkeltandel, pluss litt ekstra her og der gjennom sesongen. Vi anbefaler familieandel til familier på 3-4 personer, og til husstand på to personer med et stort forbruk av grønnsaker. En familieandel gir hele familien mulighet til å delta på samjobbing, kurs og andre aktiviteter i samdyrkelaget. Maximum to voksne.

Pris med 12 arbeidsinnsats: 5 100 kr
Pris arbeidsfri andel: 7 650 kr

Slik kjøper du din andel

For å bli andelshaver må du melde deg inn i samdyrkelaget og betale en andel for sesongen 2024. 

1. Trykk på knappen MELD PÅ til høyre - eller helt nederst hvis du leser dette på din mobil. Hvis det er første gang du kjøper en andel må du først registrere noen personopplysninger. Du kan velge å opprette en bruker eller kjøpe andel med en midlertidig bruker. 

2. Deretter velger du hvilken andel du ønsker, og melder deg på. Ved kjøp av parandel og familiandel kan du melde flere personer på andelen før du går videre til betaling. 

3. Når du har registrert og meldt på riktige personer går du videre til betaling. Du kan velge mellom betaling via betalingskort eller Vipps. 

4. Når du har betalt får du en betalingsbekreftelse på e-post. Det kan ta noen minutter. Husk å sjekke søppelposten. Nå er du med i loopen og vil få informasjon om samjobbing, høstemeldinger, kurs og fellesarrangementer. 

Mer informasjon hvordan samdyrkelaget fungerer finner du her! Trenger du hjelp eller har spørsmål, ta kontakt på frogner@u-reist.no.

Frogner samdyrkelag er et samarbeid mellom Svill Eiendom, Aleris og U.Reist AS. Samdyrkelaget driftes av U.Reist.

Detaljer

Arrangør: U.Reist AS

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 7650

  • Enkeltandel ordinær kr 3400
  • Enkeltandel arbeidsfri kr 5100
  • Parandel ordinær kr 4250
  • Parandel arbeidsfri kr 6375
  • Familieandel ordinær kr 5100
  • Familieandel arbeidsfri kr 7650
  • Ikke betalende familiemedlem

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter