;

Flytefest i Tromsø!

FLYTEFEST i Tromsø – ca. 200 går i havet og lager det norske flagg!

 5. juni 2021 inviterer NRK, Redningsselskapet og Norges Svømmeforbund hele landet til et storstilt event, en «Flytefest». Med «Hele Norge svømmer» ønsker vi å sette fokus på trygg vannglede i hele Norge. Sammen skal vi engasjere byer, bygder, skoler og idrettslag til å finne sin måte å markere denne dagen på. NRK sender direkte fra Frognerbadet og andre steder hvor det flytes i vårt langstrakte land.

Redningsselskapet, Tromsø Svømmeklubb, Tromsøbadet og UiT v/paramedisin utdanningen vil gå i havet for å lage det Norske flagg.

Det Norske flagg er 200 år i år og det passer jo veldig bra å gjøre stas på jubilanten! Samtidig settes fokus på å flyte som er første steget mot å lære seg å svømme. Det handler om å kunne redde eget og andres liv.

Ønsker du å være med å flyte sammen med oss i formasjon av det Norske flagg? På grunn av koronarestriksjoner må vi ta inn påmeldinger fra alle som ønsker å bidra.

Oppmøte 12.45 om annet ikke blir informert om. Vi kommer blant annet til å prøve å gjennomføre "flytedansen" før vi skal hoppe i vannet, en dans som utøverne har øvd på under basistreningene sist uke og skal fortsette med denne uken.

Arrangementet går fra kl. 1300-1400. Selve flytingen vil foregå i 3 minutter, kl. 1337-1340, men vi må være klare til å gå i vannet kl. 1330.

Redningsselskapet, Tromsø Svømmeklubb og Tromsøbadet stiller med vakter og redningspersonell, men hver enkelt deltaker må være innforstått med at aktivitetene skjer på eget ansvar. Vi anbefaler våt/tørrdrakt med ull under (har man ikke drakt så kan ull være tilstrekkelig, men husk at det kun er 5-6 grader i vannet), hansker og skotøy bør brukes. Man kan også bruke redningsvest. 

Innslaget vises på NRK. 

Vær bevisst på risiko for nedkjøling (hypotermi) i vannet . Aldersgrense 12 år.


Spørsmål om arrangementet kan rettes til rune@tsksvomming.no

Detaljer

Arrangør: Tromsø Svømmeklubb
Dato: 05.06.2021
Påmeldingsperiode: 28.05.2021 - 05.06.2021

Priser og produkter

Pris påmelding kr 0

  • Jeg blir med og flyter i havnebassenget!

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter