;

2. Runde i cupen. Jerv borte!



Onsdag 24. april er det duket av for nok en runde i cupen. Denne gangen er vi satt opp mot 2. divisjonslaget FK Jerv. Disse spiller normalt sine kamper på Levermyr Stadion i Grimstad, som vi besøkte da de hadde karret seg opp i Eliteserien for noen år tilbake. Men ettersom banen deres er i såpass elendig forstand per i dag, har FK Jerv søkt om å spille cupkampen mot Strømsgodset på "bortebane". Det betyr ikke at Strømsgodset får hjemmekamp, men at kampen er flyttet til nabobyen Arendal.

Kampen skal nå spilles på Norac Stadion. Det betyr fort ny bane og nye muligheter for de tilreisende fra Drammen. Ikke nok med at vi nå kan få krysset av en ny bane på banehopperlista, men ettersom kampen blei flytta, har klubbene endret kamp tidspunktet til 19:00, noe som bør glede alle supportere både fra Drammen og Grimstad.
Bussturen tar ca 2.5 time, så her er det bare å slenge seg på!

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har GodsetUnionen valgt å sette opp buss til Norac Stadion. Bussen koster kun 400kr tur/retur. Vi håper og tror flest mulig ønsker å ta turen til Arendal denne onsdagen, da dette både gir ny bane for de fleste og muligheten til å heie Strømsgodset et steg nærmere en ny cupfinale. Billettsalget og buss påmeldingen finner du lenger ned på siden!

Vi venter på informasjon om både bortefeltet, kamp billetter og billettpriser. Så det kommer vi tilbake til. Og som påmeldt på bussen, så vil du få denne infoen direkte på e-post.

KORTINFO OM BUSSEN!
Dato: Onsdag 24. april
Avreise: 15.45
Avreisested: Circle K på Strømsø
Kampstart: 19:00
Hjemreise: Etter kampen.
Hjemkomst: Rundt midnatt.
Pris: 400kr.

Vi må ha minst 30 påmeldte for å sende bussen!


PÅMELDING TIL ARENDAL!
Vi har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra torsdag 18. april klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til torsdag 18. april klokken 15:00! (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)


Detaljer

Arrangør: GodsetUnionen
Dato: 24.04.2024
Påmeldingsperiode: 15.04.2024 - 24.04.2024
Antall påmeldte: 29
Ledige plasser: 21
Totalt antall plasser: 50

Priser og produkter

Pris påmelding kr 400

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter