;

Lillestrøm borte!For et antiklimaks det var i fjor. Først blei kampen utsatt på grunn av covid, deretter møtte vi mannsterke opp og nesten ødela festen på Åråsen.
 Lørdag 13. juli reiser Strømsgodset til Lillestrøm og Åråsen stadion. Det blir uten tvil en knalltøff kamp mot et av lagene som jaktet på medalje i 2022 og kom på plassen over oss i fjor. Det er alltid knalltøffe oppgjør når disse to møtes på Åråsen. Sist Godset tok poeng i Lillestrøm var i 2018. Da endte det 1-1. Vi må helt tilbake til 2015 sist Godset vant på Åråsen. Det endte 2-1 til Drammens klubben. I fjor var vi nære både poeng og seieren, men slik gikk det dessverre ikke. Nå er det på høy tid å sette Lillestrøm på plass igjen. Nå skal det endelig lykkes på Åråsen også!

GodsetUnionen har vært der i tykt og tynt, og vi støtter klubben uansett resultater. Der klubben har sviktet, har vi levert. Nå er det på virkelig på tide å reise kjerringa sammen i Lillestrøm. 

Vi snakker lørdagskamp, sommer og sol og en snau time kjøring. Skal vi klare å slå fjorårets deilige oppmøte?
Da var vi faktisk 450 personer på bortefeltet. Det hadde vært magisk om vi slo det i år!

Bli med til Lillestrøm og støtt klubben på Åråsen!
GodsetUnionen har i årene før pandemien hatt godt oppmøte på Åråsen. Det hadde vi også i fjor. Når det er sagt, så ønsker vi naturligvis å opprettholde det også i år. Bli med på moroa og vis din støtte til klubben. Det er selvfølgelig mulig å få tatt seg en kald en på puben både før og etter kampen. Det samme gjelder naturligvis også på bussen(e)!

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har vi valgt å sette opp buss(er) til Åråsen. Bussen koster kun 250 kroner tur/retur. 


Vi oppfordrer alle reisende om å forhåndskjøpe kampbilletter. Dette for å unngå unødvendig kø ved inngangen. 
Kjøp billetten som heter "Bortesupporter". 


KJØP KAMPBILLETTER HER! (Link legges inn så fort vi får den tilsendt)

KORT INFO OM BUSSEN!
Dato: 13. juli
Oppmøte: 15:00
Avreise
: 15:15
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø.
Kampstart: 17:00
Hjemreise: Etter kampslutt.
Hjemkomst: Rundt klokken 20:00
Pris: 250 kroner.


Vi må ha 30 påmeldte for å sende bussen!

Betaling for bussen gjøres nå enkelt etter påmeldingen er gjennomført. VED avmelding FØR fristen går ut, vil beløpet for bussen sendes tilbake til deg. Kontakt reiseleder ved spørsmål.

Vi har i utgangspunktet satt opp en 50 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra mandag 8. juli klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til onsdag 8. juli klokken 15:00. (For å melde deg av bussen, så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Detaljer

Arrangør: GodsetUnionen
Dato: 13.07.2024
Påmeldingsperiode: 28.04.2024 - 14.07.2024
Antall påmeldte: 175
Ledige plasser: 0
Totalt antall plasser: 175

Priser og produkter

Pris påmelding kr 250

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter