;

Venteliste for bussplass til Fredrikstad 16. mai!

16. mai - Fotballens festdag.

Strømsgodset har ikke møtt Fredrikstad i en tellende kamp siden 2012. Da slo vi dem 5-0 på Marienlyst og vant 3-2 i Fredrikstad. Siden den gang har de kavet nede i gjørma og holdt på i lavere divisjoner. Nå har de klart det store og faktisk rykke opp til Eliteserien igjen, og vi skal nok en gang til Fredrikstad Stadion. En tradisjonsrik stadion som har vært godt besøkt av oss og andre klubber tidligere. Det håper vi det fortsetter med. Lad opp til 17. mai med en strålende tur til Fredrikstad.

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har GodsetUnionen valgt å sette opp buss(er) til Fredrikstad Stadion. Bussen koster kun 200kr tur/retur. Vi håper og tror flest mulig ønsker å ta turen til Østfold denne torsdagen. Dette kan fort bli en ny bane for både yngre og eldre garde, om man ikke har vært på noen av oppgjørende i Adecco eller Tippeligaen. Nå venter nok et møte med fjorårets OBOS-vinnere. Billettsalget og buss påmeldingen finner du lenger ned på siden!

Kjøp kampbilletter HER!

Kort info om bussene:
Buss nr 1 er fullsatt.
Buss nr 2 er fullsatt.
Buss nr 3 er fullsatt.
Buss nr 4 er fullsatt.
Buss nr 5 er fullsatt.

Vi har dermed åpnet venteliste i tilfelle noen melder seg av, eller om vi får på plass en nødløsning. Så gjør deg selv en tjeneste og meld deg på her.


Kortinfo om bortefeltet:
Vi er plassert på Felt F. Det betyr at vi kan få tilgang til 1000 billetter, om forhåndssalget er godt!KORTINFO OM BUSSEN!

Dato: Torsdag 16. mai
Avreise: 16.00
Avreisested: Circle K på Strømsø
Kampstart: 18:00
Hjemreise: Etter kampen.
Hjemkomst: Rundt 21:30
Pris: 200kr.

Vi må ha minst 30 påmeldte for å sende bussen!


Påmelding for venteliste til Fredrikstad borte!

Vi har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra torsdag 9. mai klokken 15.00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til torsdag 9. mai klokken 15.00!. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Detaljer

Arrangør: GodsetUnionen
Dato: 16.05.2024
Påmeldingsperiode: 13.05.2024 - 16.05.2024
Antall påmeldte: 1
Ledige plasser: 19
Totalt antall plasser: 20

Priser og produkter

Pris påmelding kr 200

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter