;

FRILUFTSCAMP Fana IL 2024

Vi har gleden av å invitere barn mellom 10-15 år til GRATIS friluftscamp i uke 31 og 32. Campen er under planlegging, men klokkeslett er fra kl 10:30 - 15:00 mandag, onsdag og torsdag, og fra kl. 10:00 - 14:00 tirsdag og fredag. 

Denne friluftcampen er støttet av gavemidler vi har fått fra BufDir

Dette er en friluftscamp med fokus på utendørsaktiviteter, turer, orientering, båt/kajakk, lek, mestring, glede, fellesskap og trygghet. 

Vi ønsker å skape fine sommerminner sammen med eksisterende og nye venner.

Timeplanen er ikke helt spikret, men vi satser på å være store deler av dagene ute, med ulike aktiviteter. Vi kommer til å bruke Fanahytten på Totland og området rundt som utgangspunkt.

- Bli- kjent leker og Magnedilten

- Kajakk/kano med med Reigstad- Unlimited

- Bygge fuglekasser

- Fjelltur til Livarden

- Høyt & Lavt

- Lunsj alle dager er gratis

Dette er et gratis* aktivitetstilbud, men deltakerne må komme seg til og fra Fanahytten/aktivitetene på eget initiativ. Legger opp til at deltakerne kan ta bussen til/fra Fanahytten de dagene vi er der.

*For de barna som ikke allerede er medlem av Fana IL sender vi før oppstart en faktura på kr 50,- for medlemskontingent, som blant annet dekker NIFs barneforsikring. Dette er en minimums kontingent og følger kalenderåret. Regelen er slik at kontingenten må være spesifisert og betaling må følge medlemmet. Medlemskapet gir blant annet gode fordeler på Intersport Lagunen og mange andre medlemsfordeler hos Fana ILs samarbeidspartnere. 

NB: En ukes deltagelse pr deltaker! 

Detaljer

Arrangør: Fana Idrettslag
Dato: 29.07.2024

Priser og produkter

Pris påmelding kr 0

  • Friluftscamp uke 31
  • Friluftscamp uke 32
  • Venteliste Friluftscamp uke 32

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter