;

Fana Mosjon Høst 2024

Fana Mosjon er tilbudet for deg som ønsker å være i aktivitet, uten å drive med organisert idrett. Vi har folkehelse i fokus og ønsker å øke aktivitet for flest mulig, uansett nivå. Oppstart av treningstilbudet er i uke 35 og går frem til  og med uke 50 i alt 15 ganger.  Bli med da vel!

Fana Mosjon  Trening for alle: For deg som vil komme i gang med trening, og for deg som har trent en stund. Alle øvelsene kan tilpasses det nivået som du er på. Vi skal sammen bygge opp kondisjon, styrke og bedre helse. Passer for deg som vil bli en bedre og sunnere utgave av deg selv. Treningen foregår både inne og ute. Kom i form sammen med oss!

Fana Mosjon  Styrketrening for voksneFor deg som ønsker en sterkere og en mer funksjonell kropp. Du får funksjonell og effektiv styrketrening ledet av erfaren instruktør. Styrketreningen tilpasser du ditt eget nivå, så denne timen passer for ALLE enten du har erfaring med styrketrening eller ikke. 

Fana Mosjon  Senior: For deg som vil komme deg ut i aktivitet sammen med andre. Vi skal gå turer sammen og bygge styrkegjennom enkle øvelser. Et sosialt tilbud for deg som liker å være i bevegelse ute i frisk luft. Passer for deg som vil møte andre seniorer i alderen 55+. 

Fana Mosjon  Styrkesirkel sal: For deg som ønsker å bli sterkere gjennom generell styrketrening. Styrketreningen tilpasser du ditt eget nivå. Sammen med erfarne instruktører møter vi til en en effektiv styrkeøkt. 

Treningsoversikt:

Parti

Sted

Tidspunkt

Trening for ALLE - Ute + sal Fana Arena        Tirsdag 10:00 - 11:30
Styrketrening for voksne styrkerom Fana Arena Tirsdag 20:00 - 21:00
Styrkesirkel Sal Fana Arena Onsdag 20:00 - 21:00
Senior - Ute + sal Fana Arena Torsdag 10:00 - 11:30


Vi gjør oppmerksom på at partier kan bli tilbaketrukket ved lav påmelding.

Deltakelse 1 gang i uken: Kr 1 250,-   
Deltakelse 2 ganger i uken: Kr 1 950,- 
Deltakelse 3 ganger i uken: Kr 2 550,- 
+ kr 200 i medlemskontingent.

Medlemskontingent: 

Medlemskontingent er prisen for selve medlemskapet i Fana Idrettslag. Medlemskontingent gir medlem rettigheter og plikter, slik som stemmerett og valgbarhet på årsmøtet samt rabatter hos samarbeidspartnere som for eksempel Intersport Laguneparken. For øvrige medlemsfordeler sjekk ut denne linken:  https://www.fanail.no/medlemsfordeler/

Medlemskontingenten betales ved påmelding fortløpende. Medlemskontingenten følger kalenderåret, og medlemskontingent betales bare én gang uansett hvor mange aktiviteter man driver med. 

Satsen for medlemskap i Fana Mosjon for 2024 er NOK 200

Ønsker du å delta på flere partier i uken? Meld deg på 1 parti og kontakt oss via post@fanail.no

Restriksjoner: melding til Fana Mosjon er bindene

Detaljer

Arrangør: Fana Idrettslag

Priser og produkter

Pris påmelding kr 1250

  • Trening for ALLE Tirsdag 10:00 - 11:30 kr 1250
  • Styrketrening for voksne Tirsdag 20:00 - 21:00 kr 1250
  • Styrkesirkel sal onsdag 20:00 - 21:00 kr 1250
  • Senior ute/sal Torsdag 10:00 - 11:30 kr 1250

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter