;

Påmelding turn 6-9 år HØSTEN 2021

Om allidrett/turn

I samarbeid med Nordstrand turnforening ønsker vi velkommen til allidrett for barn 4-5 år og turn for barn 6-9 år! Dette er et nytt tilbud fra høsten 2021 med fokus på basistrening.  Vi har oppstart 1. september. 

Instruktørene er Anniken Vogt Eiborg og Reena Marie Carlsen. Anniken er student og snart ferdig på lærerhøyskolen. Hun har jobbet flere år i Lambertseter svømmeklubb og deretter for Nordstrand Turn. Anniken har nå mye ansvar for flere turnpartier for Nordstrand Turn i Leirskallen turnhall. Reena Marie Carlsen har vært konkurranseutøver i Nordstrand Turn med deltakelse i NM senior og mange andre konkurranser. Hun har jobbet flere år som trener for Nordstrand Turnforening. 


Turn 6-9 år

Klemetsrud IL har turn for litt eldre barn i alderen 6-9 år, fra 1. klasse tom. 4. klasse. I denne gruppa er det mer fokus på turn og turnøvelser, samtidig som det fremdeles er mye lek og øving på grunnleggende motoriske ferdigheter. Turn passer for dem som ønsker å lære seg grunnleggende turnøvelser. Dette passer godt for barn som ikke har bestemt seg for annen idrett enda, og for de som vil ha basistrening i tillegg til annen idrett.

Sted: Stenbråten skole, gymsalen, Hans Breiens vei 10. 

Tid: Onsdag kl. 18.00-19.00. 

Pris: 600 kr (400 kr i treningsavgift per halvår + 200 kr i medlemskontingent)

Detaljer

Arrangør: Klemetsrud idrettslag
Dato: 25.08.2021
Påmeldingsfrist: 29.09.2021
Antall påmeldte: 20
Ledige plasser: 0
Totalt antall plasser: 20

Priser og påmeldingsvalg


Du er ikke påmeldt