;

Spinning 2024/2025

SK Rye ønsker velkommen til spinning på Skullerud sportssenter hver tirsdag fra og med 8. oktober til 17. desember 2024 og fra 7. januar til 25. mars 2025. Dette gir totalt 11 økter i 2024 samt 12 økter i 2025.

Alle medlemmer i klubben kan melde seg på.

Tirsdager kl. 18.30 - 20.00 blir det intervaller med instruktør Frank Thommesen.

Betaling for deltakelse skjer slik:

Full pris er 1.770,-

Deltar du på én dugnad i løpet av sesongen dekker klubben 50 % av prisen, det vil si at du betaler 885,- Deltar du på to dugnader dekker klubben hele kostnaden.

Meld fra ved påmelding hvilke dugnader du vil delta på (Nordmarka rundt, Øyeren rundt, Oslo triatlon.)

Etter siste dugnad, Øyeren rundt, faktureres alle som ikke har deltatt på to dugnader. Det vil si at du ikke betaler noe nå.

Her finner du mer info om stedet:  https://www.skullerudsportsenter.no/

Det er gratis parkering dersom du registrerer bilens registreringsnummer i resepsjonen. I garderobene er det skap hvor du bør ha med en liten hengelås.

Det er Technogym spinningsykler med wattmåler. I tillegg måler syklene hjertefrekvens , tråkkfrekvens, distanse og kalorier gjennom hele økten. Resultatene vises på sykkelkonsollen, lagres i treningsbiblioteket og kan vises for hele gruppen via wi-fi dersom ønskelig. For at du skal nyttiggjøre deg systemet må hver enkelt deltager laste ned Skullerud Sport Senter-appen og opprette en bruker. 

Foran hver økt er det mulig å reservere en sykkel dersom du ønsker å sitte en bestemt plass i salen.

Ønsker du å trene mer enn spinning på senteret må du ha medlemskap eller du kan kjøpe drop-in billett til rabattert pris. Dette er ikke noe SK Rye administrerer.

Det vil være stor etterspørsel etter disse syklene så sørg for at du er tidlig ute med å booke deg en sykkel. Det er totalt 39 sykler til salgs, og siden ikke alle fikk plass i fjor, vil de som reserverer plass uten å møte opp eller gi beskjed bli strøket av listen slik at noen andre får sjansen til å reservere plassen.

Førstemann til mølla!

Detaljer

Arrangør: Sportsklubben Rye
Dato: 08.10.2024

Priser og produkter

Pris påmelding kr 1770

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter