;

Torsdagssvøm 27.januar 2022

Hei alle svømmere og foreldre!


Vi kan endelig få kjørt igang torsdagssvøm igjen og første etter jul blir 27.januar.  

For nye medlemmer og / eller de som ikke har deltatt før så er torsdagssvøm er et uoffisielt svømmestevne der den enkelte svømmer konkurrerer med seg selv i forhold til tid og distanse. Det er sosialt og svømmere treffes og deltar sammen uansett hvilken treningsgruppe de tilhører.

Alle barn som kan svømme 25 meter i en av svømmeartene er velkommen til å delta. Stevnestart er 18.00 og varer til 19.30. Det blir felles oppvarming/innsvømming fra 17.15.   

Utøvere kan melde seg på 3 individuelle øvelser + stafett. Øvelsene er varierte og på dette stevnet blir det svømmeartene rygg, medley og butterfly som skal svømmes. Vi har i tillegg en stafett på slutten og håper alle vil delta på denne også. 

Im står for individuell medley og er en sammensetning av alle svømmeartene. Det svømmes butterfly, rygg, bryst og crawl i den rekkefølgen. På 100 im betyr det 25meter av hver svømmeart. 200 im betyr 50meter av hver svømmeart.

Ønsker du mer informasjon om stevnerutiner, se denne linken: https://www.tsksvomming.no/konkurranse/info-om-konkurranser#Stevnerutiner


Det er dessverre pga restriksjonene ikke lov med publikum på dette stevnet. For foreldre som ønsker å være i hallen så må dere melde dere som funksjonærer, og link til info om dette ligger nedenfor.

Rubic


Har du spørsmål om øvelser og konkurransen, kontakt Richard på richard@tsksvomming.no


Detaljer

Arrangør: Tromsø Svømmeklubb
Dato: 27.01.2022
Påmelding åpner: 17.01.2022
Påmelding stenger: 26.01.2022

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter