;

Torsdagssvøm 24.februar 2022

Hei alle svømmere og foreldre!


Neste torsdagssvøm kommer snart, dato er torsdag 24.februar. Påmeldingsfristen er tirsdag 22.februar.

For nye medlemmer og / eller de som ikke har deltatt før så er torsdagssvøm er et uoffisielt svømmestevne der den enkelte svømmer konkurrerer med seg selv i forhold til tid og distanse. Det er sosialt og svømmere treffes og deltar sammen uansett hvilken treningsgruppe de tilhører.

Alle barn som kan svømme 25 meter i en av svømmeartene er velkommen til å delta. Stevnestart er 18.00 og varer til 19.30. Det blir felles oppvarming/innsvømming fra 17.15.   

Utøvere kan melde seg på 2 individuelle øvelser + stafett. Øvelsene er varierte og på dette stevnet blir det svømmeartene crawl og bryst som skal svømmes. Vi har i tillegg en stafett på slutten og håper alle vil delta på denne også. 

Nye deltakere, og utøvere fra kurs bes møte opp ved brua (midten av bassenget) kl 17.50 for mer forklarende info.

Ønsker du mer informasjon om stevnerutiner, se denne linken: https://www.tsksvomming.no/konkurranse/info-om-konkurranser#Stevnerutiner

Det vil igjen være åpent for tilskuere på tribunen!

For å kunne arrangere stevnet trenger vi frivillige til å sette opp utstyr, være tidtakere og lagledere for de yngste svømmere. Oppgavene er enkle og krever ingen erfaring fra tidligere. Det vil også være erfarne personer til stede som hjelper nye foreldre og utøvere. Dette er en veldig fin måte å se et svømmestevne på nært hold og bli kjent med andre i svømmemiljøet.

 

Har du tid og anledning til å se mange blide barn i bassenget, så melder du deg til tjeneste her- https://app.rubic.no/Public/Projects/732


Har du spørsmål om øvelser og konkurransen, kontakt Richard på richard@tsksvomming.no

Detaljer

Arrangør: Tromsø Svømmeklubb
Dato: 24.02.2022
Påmelding åpner: 15.02.2022
Påmelding stenger: 22.02.2022

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter