;

Torsdagssvøm 24. mars 2022

Snart er det torsdagssvøm igjen! Vi håper på enda flere svømmere denne gang!

Påmeldingsfrist:

Mandag 21. mars 19.00

Info om torsdagssvøm:

For nye medlemmer og / eller de som ikke har deltatt før så er torsdagssvøm er et uoffisielt svømmestevne der den enkelte svømmer konkurrerer med seg selv i forhold til tid og distanse. Det er sosialt og svømmere treffes og deltar sammen uansett hvilken treningsgruppe de tilhører.

Alle barn som kan svømme 25 meter i en av svømmeartene er velkommen til å delta. Stevnestart er 18.00 og varer til 19.30. Det blir felles oppvarming/innsvømming fra 17.15.  

Øvelser torsdagssvøm

Utøvere kan melde seg på 2 individuelle øvelser + stafett. Øvelsene er varierte og på dette stevnet blir det svømmeartene rygg, butterfly og im som skal svømmes. Im står for individuell medley og er alle svømmeartene samlet i rekkefølgen butterfly/rygg/bryst/crawl. Vi har i tillegg en stafett på slutten og håper alle vil delta på denne også.

Kjøpe av klubb t-shirt og badehette

Gå på denne linken hvis du ønsker å kjøpe t-shirt og badehette, da vil du få utlevert dette enten på trening tidligere eller på torsdagssvøm: https://app.rubic.no/Public/Events/2516

Bestilling for levering til torsdagssvøm må gjøres senest 21. mars.


Nye deltakere:

Nye deltakere, og utøvere fra kurs bes møte opp ved brua (midten av bassenget) kl 17.50 for mer forklarende info.

Stevnerutiner:

Ønsker du mer informasjon om stevnerutiner, se denne linken: https://www.tsksvomming.no/konkurranse/info-om-konkurranser#Stevnerutiner

Publikum:

Publikum er hjertelig velkommen til å se store og små svømme

Dugnad:

For å kunne arrangere stevnet trenger vi frivillige til å sette opp utstyr, være tidtakere og lagledere for de yngste svømmere. Oppgavene er enkle og krever ingen erfaring fra tidligere. Det vil også være erfarne personer til stede som hjelper nye foreldre og utøvere. Dette er en veldig fin måte å se et svømmestevne på nært hold og bli kjent med andre i svømmemiljøet.

Har du tid og anledning til å se mange blide barn i bassenget, så melder du deg til tjeneste her:

https://app.rubic.no/Public/Projects/733


Har du spørsmål om øvelser og konkurransen, kontakt Richard på richard@tsksvomming.no

Detaljer

Arrangør: Tromsø Svømmeklubb
Dato: 24.03.2022
Påmelding åpner: 14.03.2022
Påmelding stenger: 21.03.2022

Priser og produkter

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter