;

Sommerturnskole 2022

Hva gjør vi på sommerturnskolen?

På sommerturnskolen får barna en innføring i ulike turnøvelser og turnapparater gjennom lystbetonte og varierte aktiviteter som har fokus på grov- og finmotorisk utvikling. Vi stiller med erfarne og dyktige trenere.

Vi jobber mye med grunntrening som skal styrke kroppen på flere måter. Deltakerne får grunntrening innen trampett, tumbling, matteøvelser og andre turnelementer. Vi benytter også musikk i treningen og har mange morsomme aktiviteter.

Barna deles inn i grupper som rullerer på ulike stasjoner for å få mest mulig aktivitet i løpet av dagen, og på en slik måte at alle får passe store utfordringer. De ulike stasjonene inneholder ulike apparater, redskaper og øvelser for å utfordre og utvikle barna på flest mulig måter. De som har turnet tidligere vil få videreutviklet seg ut ifra sitt nivå. Aktiviteter og gruppeinndeling tilpasses etter gjeldende Covid-19 smittevernsretningslinjer.

Vi ønsker at barna skal oppleve mestring og turnglede gjennom ulike aktiviteter. Det blir også muligheter for aktiviteter ute, dersom været tillater det. 

Deltakerne må ha med seg: Vann, matpakke til lunsj, og joggesko og eget treningstøy (f. eks. trøye og tights/shorts/treningsbukse, sokker.)

Detaljer

Arrangør: Hoppensprett Turn Jessheim
Dato: 20.06.2022
Påmelding åpner: 05.04.2022
Påmelding stenger: 20.06.2022
Antall påmeldte: 18
Ledige plasser: 12
Totalt antall plasser: 30

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr -1800 til 1800

  • Sommerturnskole 2022 kr 1800
  • Rabatt

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter