;

Unge talenter i Bekkefaret - Uke 31 ( 13- 20 år)

Tirsdag, onsdag og torsdag i uke 31 skal det være tre spennende dager med fokus på å utvikle unge talenter! 

Her vil det være mulighet å jobbe med alt fra podcast, musikk, sang, dans, skuespill, flette håret, gaming turneringer, og lage sine egner smykker armbånd, øredobber også videre. Ungdommenes ideer og interesser er i fokus. Vi samarbeider med Convincing Studios som vil holdes kurs og stå for utstyr gjennom alle dagene.  De har lang erfaring med erfaring med lyd og musikk, og dette vil være noen lærerike dager hvor ungdommene kan fokusere på å videreutvikle sine talenter og hobbyer. I enden av uken vil det arrangeres en fremvisning hvor alle som ønsker får muligheten til å presentere hva de har jobbet med.


Tirsdag: kl. 10-14 i Bekkefaret bydelshus  

Vi starter dagen med noen kjekke bli kjent leker for et bedre samhold. Etter det kan vi finne på alt fra ballspill ute, til gaming, spille Nintendo, air hochey, maling, tegning, spiser lunsj, osv.  :) 


Onsdag: kl. 10-14 i Bekkefaret bydelshus  

Vi starter dagen med en spenene quiz der vi setter alle i 2 manns lag, vinneren får en liten premie. Vi har masse kjekke ting og putle med som biljard og pingpong. For de som vil har vi en liten secen som du fremstille noe på for de som ønsker det. Vi kan også ha danse konkurranse med å spille Just Dance.  Etter hvert vil vi også grille. 


Torsdag: kl. 10-16 (Flintegata 2) 

Vi starte dagen litt fritt og deltakerne kan gjør det de vil.  Rundt kl. 12 skal noen få prøve seg ut som ekte Podkasters! Vi samarbeider med Convincing Studios som vil holde kurs og stå for utstyr gjennom alle dagene.  De har lang erfaring med lyd og musikk.  Vi vil prate om forskjellige temaer, og prøve ut noe heilt nytt som kanskje kan være en ny og spennende utfordring for noen.  
Detaljer

Arrangør: Open Hands For You
Dato: 02.08.2022
Påmeldingsperiode: 23.05.2022 - 02.08.2022

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter