;

Jenter 2015 gr 2 (7 år) V23

Trener i barnebasishallen 60 minutter. Det er to 7 års grupper. Dette er et parti hvor gymnastene trener mer spesifikt på turnmomenter. I denne aldersgruppen trenes det på ulike basisøvelser for å styrke kroppen. Her kan også gymnastene velge om de vil melde seg på et ekstraparti og da vil de få 1,5 times ekstratrening i uken. 

Foreldrene sitter på tribunen eller på benker i barnebasishallen.

Oppvarming: Bruker musikk for å bli varme. Her er det fokus på tøyning og styrke.

Hoveddel: Gymnastene blir delt i tre grupper hvor det jobbes i apparater. (Bom, matte, airtrac, trampett, skranke). Her øves det på forlengs rulle, baklengs rulle, hjul, handstående, piruetter, hopp på trampoline. Det øves på varierte ting på bommen.

Avslutning: Uttøyning. Bruker litt tid på bevegelsestrening. (Tøying) Øvelser som spagat og bro er sentrale.

Treningstid: Torsdag 1900-2000

VIKTIG IFORMASJON OM PÅMELDINGEN TIL PARTIET

Innmelding i foreningen
Du vil motta link til betaling av treningsavgift ved påmelding. Denne må betales før oppstart, da dette er forsikring av deltageren.

Som medlem i Tromsø Turnforening forplikter du deg til å lese og godta våre vilkår og betingelser uten forbehold. Disse finner du HER

Er du allerede medlem av foreningen?

Dersom du allerede er medlem av foreningen logger du deg inn på medlemsprofilen din samtidig som du gjennomfører påmeldingen.  Du kan logge deg inn på din medlemsprofil HER.

NB: Medlemskontigenten for inneværende år  være betalt for å få fortrinnsrett til dette partiet. 

Glemt brukernavn og passord?
Dersom du har glemt brukernavnet og passordet ditt kan du få tilsendt brukernavnet og passordet ved å fylle ut e-postadressen du er registrert med i vårt medlemssystem på DENNE siden.

Venteliste
Dersom partiet er fullt kan du sette deg opp på partiets venteliste. Du gjør dette ved å fylle ut opplysningene i påmeldingsfeltet. Dersom det blir ledig plass på partiet vil du motta en e-post med tilbud om plass. Tilbudet faller bort dersom du ikke betaler plassen innen 1 time.


Detaljer

Arrangør: Tromsø Turnforening
Dato: 13.12.2022
Påmeldingsperiode: 13.12.2022 - 31.05.2023

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 1623

  • Jenter 2015 gr 2 V23 kr 1623
  • Venteliste

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter