;

Jenter 2013 gr 2 (9 år) V23

Trener iflerbrukshall og har også litt tid inne i turnhallen, treningstiden er 1,5time. Det er to 9 års grupper. Her kan også gymnastene velge om de vil meldeseg på et ekstraparti og da vil de få 1,5 times ekstratrening i uka.Ekstrapartiet for denne gruppen er J9 og J10. I denne aldersgruppen trenes det på ulike basisøvelser etter oppsattplan (idrettens grunnstige- og saltobøkene). Styrketrening er en del avtreningen.

Oppvarming:lekpreget aktivitet inkl.kroppsteknikk/ teknikk

Hoveddel:Løype med elementer fra idrettens grunnstige og saltobøkene. Løypa inviterertil videre trening på de elementene vi har vært igjennom, og ellers allsidigaktivitet. Her øves det på å automatisere turnstrekk og fiksering. Øve innlanding og avslutning av øvelser. Trene på fraskyv/stem. Perfeksjonere rulleforlengs/baklengs. Øve på hjul begge veier. Øve håndstående- rulle. Øve påhinkesats. Begynne med araber. Vi lar gymnastene prøve seg på elementer somstift, flikkflakk og broovergang. Pararbeid/pyramider. Øve på trampett medtilløp.

Avslutning:Uttøyning og avspenning


Treningstid: onsdag 1900-.2030

VIKTIG INFORMASJON OM PÅMELDINGEN TIL PARTIET

Innmelding i foreningen
Du vil motta link til betaling av treningsavgift ved påmelding. Denne må betales før oppstart, da dette er forsikring av deltageren.

Som medlem i Tromsø Turnforening forplikter du deg til å lese og godta våre vilkår og betingelser uten forbehold. Disse finner du HER

Er du allerede medlem av foreningen?

Dersom du allerede er medlem av foreningen logger du deg inn på medlemsprofilen din samtidig som du gjennomfører påmeldingen.  Du kan logge deg inn på din medlemsprofil HER.

NB: Medlemskontigenten for inneværende år  være betalt for å få fortrinnsrett til dette partiet. 

Glemt brukernavn og passord?
Dersom du har glemt brukernavnet og passordet ditt kan du få tilsendt brukernavnet og passordet ved å fylle ut e-postadressen du er registrert med i vårt medlemssystem på DENNE siden.

Venteliste
Dersom partiet er fullt kan du sette deg opp på partiets venteliste. Du gjør dette ved å fylle ut opplysningene i påmeldingsfeltet. Dersom det blir ledig plass på partiet vil du motta en e-post med tilbud om plass. Tilbudet faller bort dersom du ikke betaler plassen innen 1 time.

Detaljer

Arrangør: Tromsø Turnforening
Dato: 13.12.2022
Påmeldingsperiode: 13.12.2022 - 31.05.2023

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 1931

  • Venteliste
  • Jenter 2013 gr 2 V23 kr 1931

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter