;

Jenter 2006-2009 (13 -16 år) V23

Trener 1,5 time i  flerbrukshall og 1,5 time i turnhall. I denne aldersgruppen trenes det på ulike basisøvelser etter oppsatt plan (idrettens grunnstige- og saltobøkene). Styrketrening er en del av treningen.

Oppvarming inkl. litt styrketrening, kroppsteknikk, hoppserier og leddutslagstrening ( fra Idrettens grunnstige: styrke-og bevegelighet).

Hoveddel: Løype med elementer fra idrettens grunnstige og saltobøkene. Løypa inviterer til videre trening på de elementene vi har vært igjennom, og ellers allsidig  aktivitet. Her øves det på å automatisere turnstrekk og fiksering. Øve innlanding og avslutning av øvelser. Trene på ferdigheter i fiksering og fraskyv jevnlig Perfeksjonere rulle forlengs/baklengs. Øve på hjul begge veier. Øve håndstående- rulle. Øve på hinkesats. Begynne med araber. Vi lar gymnastene prøve seg på elementer som araber, håndstående rulle, araber flikkflakk, stift, og broovergang. Pararbeid/pyramider. Gymnastene jobber mye på akrobane og trampett med veien til salto. Øve på trampett med tilløp. Leddutslag og styrke. Partiet er med på UVKTS  for de som ønsker å delta(ungdoms og voksenkretsturnstevne) og i denne forbindelse er det programtrening.


Treningstid: mandag 2000-2130 og torsdag 2000-2130


VIKTIG INFORMASJON OM PÅMELDINGEN TIL PARTIET

Innmelding i foreningen
Du vil motta link til betaling av treningsavgift ved påmelding. Denne må betales før oppstart, da dette er forsikring av deltageren.

Som medlem i Tromsø Turnforening forplikter du deg til å lese og godta våre vilkår og betingelser uten forbehold. Disse finner du HER

Er du allerede medlem av foreningen?

Dersom du allerede er medlem av foreningen logger du deg inn på medlemsprofilen din samtidig som du gjennomfører påmeldingen.  Du kan logge deg inn på din medlemsprofil HER.

NB: Medlemskontigenten for inneværende år  være betalt for å få fortrinnsrett til dette partiet. 

Glemt brukernavn og passord?
Dersom du har glemt brukernavnet og passordet ditt kan du få tilsendt brukernavnet og passordet ved å fylle ut e-postadressen du er registrert med i vårt medlemssystem på DENNE siden.

Venteliste
Dersom partiet er fullt kan du sette deg opp på partiets venteliste. Du gjør dette ved å fylle ut opplysningene i påmeldingsfeltet. Dersom det blir ledig plass på partiet vil du motta en e-post med tilbud om plass. Tilbudet faller bort dersom du ikke betaler plassen innen 1 time.

Detaljer

Arrangør: Tromsø Turnforening
Dato: 13.12.2022
Påmeldingsperiode: 13.12.2022 - 31.05.2023

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 2855

  • Venteliste
  • Jenter 2006-2009(13-16) år V23 kr 2855

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter