;

Gutter 2013-2014 (8-9 år) V23

Trener to dager i uka 1 time og 30 min i apparatsal, og 1 time og 30 min. i sal 1. (Flerbrukshall)
Denne aldersgruppen trener på turnmomenter i apparater. Fokus på basistrening med turnmomenter. Guttene trener i alle 6 apparatene. I denne aldersgruppen er de fysiske forutsetningene kommet mer til syne, og det at de er ulike kommer mer frem. Dette er et breddeparti og skal omfavne mangfoldet. Trenerne vil underveis se hvem som er klar for å prøve nye momenter. Alle skal få utfordring der de er motorisk.
Hovedmål: Trene turnmomenter som styrker bevegelighet, styrke, koordinering gjennom trening i turnapparater.
Oppvarming: På matte/ Lek
Hoveddel: Turn i apparater. Mer fokus på repetisjon/terping på øvelser. Begynner å sette sammen momenter til øvelser/serier. Trampett, tumbling, airtrack blir også brukt i treningsarbeid.
Avslutning: Uttøyning/Styrketrening

Treningstid: Tirsdag 1800-1930 og torsdag 1800-1930

VIKTIG INFORMASJON OM PÅMELDINGEN TIL PARTIET

Innmelding i foreningen
Du vil motta link til betaling av treningsavgift ved påmelding. Denne må betales før oppstart, da dette er forsikring av deltageren.

Som medlem i Tromsø Turnforening forplikter du deg til å lese og godta våre vilkår og betingelser uten forbehold. Disse finner du HER

Er du allerede medlem av foreningen?

Dersom du allerede er medlem av foreningen logger du deg inn på medlemsprofilen din samtidig som du gjennomfører påmeldingen.  Du kan logge deg inn på din medlemsprofil HER.

NB: Medlemskontigenten for inneværende år  være betalt for å få fortrinnsrett til dette partiet. 

Glemt brukernavn og passord?
Dersom du har glemt brukernavnet og passordet ditt kan du få tilsendt brukernavnet og passordet ved å fylle ut e-postadressen du er registrert med i vårt medlemssystem på DENNE siden.

Venteliste
Dersom partiet er fullt kan du sette deg opp på partiets venteliste. Du gjør dette ved å fylle ut opplysningene i påmeldingsfeltet. Dersom det blir ledig plass på partiet vil du motta en e-post med tilbud om plass. Tilbudet faller bort dersom du ikke betaler plassen innen 1 time.

Detaljer

Arrangør: Tromsø Turnforening
Dato: 15.12.2022
Påmeldingsperiode: 15.12.2022 - 30.04.2023

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 0 til 2855

  • Gutter 2013-2014 V23 kr 2855
  • Venteliste

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter