;

Lillestrøm borte!Lørdag 10. september reiser Strømsgodset til Lillestrøm og Åråsen stadion. Det blir uten tvil en knalltøff kamp, mot et av lagene som kjemper om seriegull i år. Det er alltid knalltøffe oppgjør når disse to møtes på Åråsen. Sist Godset tok poeng i Lillestrøm var i 2018. Da endte det 1-1. Vi må helt tilbake til 2015 sist Godset vant på Åråsen. Det endte 2-1 til Drammensklubben. Nå er det på høy tid å sette Lillestrøm på plass igjen. Vi slo tross alt serielederen hjemme i år. Nå skal det endelig lykkes borte også!

Godset har tatt steg fra i fjor og levert bedre enn forutsetningen og forventningene tilsa før sesongen. Fra tidenes mai måned til en varierende juni og juli. Det har heldigvis ikke stoppet oss. GodsetUnionen har vært der i tykt og tynt, og vi støtter klubben uansett resultater. Der klubben har sviktet, har vi levert. Nå skal vi reise kjerringa sammen i Lillestrøm!

Bli med til Lillestrøm og støtt klubben mot en etterlengtet borteseier på Åråsen!
GodsetUnionen har i årene før pandemien hatt godt oppmøte på Åråsen. Det ønsker vi naturligvis å opprettholde også i år. Bli med på moroa og vis din støtte til klubben. Det er selvfølgelig mulig å få tatt seg en kald en på puben både før og etter kampen. Det samme gjelder naturligvis også på bussen(e)!

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har vi valgt å sette opp buss(er) til Åråsen. Bussen koster kun 250kr tur/retur. 

Vi oppfordrer alle reisende om å forhåndskjøpe kampbilletter. Dette for å unngå unødvendig kø ved inngangen. Billettene koster 240kr!

Kjøp billetten som heter "Bortesupporter".


KJØP KAMPBILLETTER HER! 

KORT INFO OM BUSSEN!
Dato: 10. september 
Avreise: 16:15
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø.
Kampstart: 18:00
Hjemreise: Etter kampslutt.
Hjemkomst: Rundt klokken 21:00
Pris: 250 kroner.

Vi må ha 30 påmeldte for å sende bussen!

Vi har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra tirsdag 6. september klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til tirsdag 6. september klokken 15:00. (For å melde deg av bussen, så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Detaljer

Arrangør: GodsetUnionen
Dato: 10.09.2022
Påmeldingsperiode: 23.07.2022 - 11.09.2022
Antall påmeldte: 78
Ledige plasser: 22
Totalt antall plasser: 100

Priser og produkter

Pris påmelding kr 250

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter