;

Coop fotballalkademi i Straume Idrettspark


Da kan vi endelig informere om at akademiet starter opp igjen for ivrige fotballspillere født 2009-2013 fredager kl. 14.30-16.00 i fotballhallen i Straume Idrettspark. 

Våre akademiøkter planlegges av  trenerveileder i ungdomsfotballen, Tom Aasen. Tom vil være godt synlig på feltet, assistert av flinke spillere fra vårt A-lag på herresiden.

Hovedfokus for øktene er at det meste skal foregå i et med/mot spill hvor det individuelt jobbes med f. eks kroppsstilling, hvilken fot man bør spille på, komme seg rettvendt så ofte som mulig  + at det jobbes med andre faser av spillet som er viktig for spillernes utvikling. 

Akademiet er ment som et supplement til lagstreninger og annen aktivitet på egne lag .Det eneste kravet som stilles for deltagelse er at spillerne er ivrige og ønsker en ekstra økt i uken. (Dette er ikke en fotball fritidsordning)

Akademiet vil følge skoleruten og det vil derfor ikke holdes økter på røde dager og andre feriedager (med mindre det kommer egen info om det)

 

Pris kun økt: kr 400,- per mnd. 

Pris for buss fra skole til idrettsparken: kr 150,- per mnd (fra skolene på Lille-Sotra.)

Oppsigelsetid : ut inneværende måned og neste måned. Dvs at sier man opp 15,.januar så betaler man ut januar og for februar.


Oppstart fredag 30. september 2022. 


 

Detaljer

Arrangør: Sotra Sportsklubb
Dato: 30.09.2022
Påmeldingsperiode: 19.09.2022 - 01.05.2023

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 150 til 400

  • Coop Fotballakademi i Straume Idrettsapark kr 400
  • Busstransport til Fotballakademi kr 150

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter