;

Skøyte og hockeyskole, høst 2022

Endelig! 12 oktober klokken 18.00-19.00 – starter skøyte- og hockeyskolen i Runnirinken ishall på Årnes. Ti kvelder fremover blir det da mulighet for unge håpefulle å prøve seg på skøyter eller lære seg å spille ishockey.  

De tre første gangene er gratis for de som ønsker å prøve seg litt før de betaler.  Det er rullerende opptak. Dersom du ikke kan komme den første onsdagen, er du hjertelig velkommen når som helst seinere i høst. 

 Skøyte- og Hockeyskole er utviklet av Norges Ishockeyforbund og er et rekrutteringsopplegg for barn i alderen 4-8 år. Opplegget er delt inn ulike nivåer etter barnas ferdigheter, der lek og mestringsfølelse står sentralt. Barnet flyttes opp til nye grupper, når de er klar for de nye utfordringene og vil kunne mestre det neste nivået. Oppevelsen av å mestre nivåer er viktig for selvtilliten og motivasjonen for å fortsette.

Antall grupper og nivåer vil være avhengig av antall barn som deltar og istid til disposisjon. Det anbefales å ha 3 grupper/nivåer på skøyteskole i bunnen før de flyttes over til 1 - 2 nivåer på hockeyskolen. På hockeyskolen anbefales det å dele etter alder og mestringsnivå, slik at de får spille med barn som er kommet omtrent like langt i utviklingen. 

På isen vil barna bli stimulert til å utvikle balanse og koordinasjon og tekniske ferdigheter gjennom hermeøvelser, hinderbaner, lek med ringer, fangeleker, skøyteteknikker, kølleteknikker og smålagspill, mm. Målet er at de skal opplever gleden ved å mestre skøyter og kølle i ishockeyspillet slik at de kan flyttes over til et ordinært lag. 

Når ditt barn er registrert og har betalt påmelding er følgende inkludert i påmeldingsavgift:

* Slip av skøyter, 1 gang. Om du trenger slipe skøytene utover dette koster det 70; som kjøpes i kiosken

Det er lurt å møte opp i god tid for registrering. Skal du slipe skøyter må du også møte opp i god tid da det kan være kø i slipebod og sliping av skøyter tar tid! 

Vi ønsker alle velkommen til en ny sesong :)

Detaljer

Arrangør: Nes Ishockeyklubb AIL
Dato: 12.10.2022
Påmeldingsperiode: 22.09.2022 - 14.12.2022

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 550 til 750

  • Skøyte og hockeyskole, 1 deltaker kr 750
  • Skøyte og hockeyskole, søskenrabatt kr 550

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter