;

CampusLAN Vår 2023

Velkommen til CampusLAN Våren 2023! Her kan du både registrere deg og betale for plass på LANet.


CampusLAN V23 arrangeres av Vestfold Studentsamfunn og VOLT Linjeforening. Det er mulighet for overnatting, samt salg av varm mat og brus i baren. Billetter kan også kjøpes ved ankomst, med forbehold om plass.

Hvis du forehåndskjøper billett til CampusLAN før nyttår får du den nå til lavere pris en om du kjøper etter nyttår eller i døren, så løp å kjøp!


Typer billetter:

  • Helgepass Ikke Medlem (med pc plass) - For personer som ikke er medlem av Vestfold Studentsamfunn. Du får PC plass og overnatting om ønskelig inkludert i billetten.
  • Helgepass Medlem (med pc plass)For medlemmer av Vestfold Studentsamfunn. Du får PC plass og overnatting om ønskelig inkludert i billetten. Trykk her for å melde deg inn i Vestfold Studentsamfunn.
  • Helgepass (uten pc plass) - For de som ønsker å delta (feks. på konkurranser) men ikke trenger dedikert plass til PC. 


Alle billetter varer hele LANet. Om ønskelig kan beløpet betales til våre ansvarlige på forhånd eller ved ankomst i steder for nettbetaling. Ved spørsmål eller problemer kan du kontakt oss på webmaster@studentsamfunnet.no, kontakte styret, eller komme innom oss på Studenthuset.

Facebook arrangement: TBA
Discord server: https://discord.gg/cNqNxgDsdY
Påmelding til konkurranser: TBA


Ønsker du å hjelpe til på CampusLAN eller andre arrangementer av Vestfold Studentsamfunn? Vi ser alltid etter nye frivillige, kontakt IT-Ansvarlig i Vestfold Studentsamfunn for mere informasjon! Frivillige får gratis plass på LAN samt andre fordeler hos Vestfold Studentsamfunn. 


Vi ser frem til å se deg på CampusLAN V23, vel møtt!

Detaljer

Arrangør: Vestfold Studentsamfunn
Dato: 31.03.2023
Påmeldingsperiode: 01.01.2023 - 02.04.2023

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr 50 til 125

  • Helgepass Ikke Medlem (med pc plass) kr 125
  • Helgepass Medlem (med pc plass) kr 50
  • Helgepass (uten pc plass) kr 50

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter