;

Coop Fotballakademi i vår 2023- Sotra SK

Fotballakademiet starter opp igjen for ivrige fotballspillere født 2010-2014 torsdager og/eller fredager kl. 14.30-16.00 i fotballhallen i Straume Idrettspark. 

Våre akademiøkter planlegges av  trenerveileder i ungdomsfotballen, Tom Aasen. Tom vil være godt synlig på feltet, assistert av flinke spillere fra våre lag på herresiden.

Hovedfokus for øktene er at det meste skal foregå i et med/mot spill hvor det individuelt jobbes med f. eks kroppsstilling, hvilken fot man bør spille på, komme seg rettvendt så ofte som mulig  + at det jobbes med andre faser av spillet som er viktig for spillernes utvikling. 

Akademiet er ment som et supplement til lagstreninger og annen aktivitet på egne lag .Det eneste kravet som stilles for deltagelse er at spillerne er ivrige og ønsker en ekstra økt i uken. (Dette er ikke en fotball fritidsordning)

Akademiet vil følge skoleruten og det vil derfor ikke holdes økter på røde dager og andre feriedager (med mindre det kommer egen info om det)PRIS

1 økt: kr 400,- pr mnd.

2 økter: kr 600, pr mnd. 

Buss torsdag: kr 150,-

Buss fredag: kr 150,-


MER INFO?

For mer info;  kontakt leder for fotballakademiet Tom Aasen på tlf 92860202 eller mail: tom.aasen@sotrask.no


NB 

Dersom du ikke er medlem i Sotra Sportsklubb kan du likevel selvsagt delta på Akademiet. Da kontakter du Tom direkte slik at han kan melde deg på. 


Detaljer

Arrangør: Sotra Sportsklubb

Priser og produkter

Pris påmelding fra kr -200 til 400

  • Coop fotballakademi torsdag kr 400
  • Coop Fotballakademi fredag kr 400
  • Coop Fotballakademi torsdag + fredag rabatt
  • Buss torsdag kr 150
  • Buss fredag kr 150

Din status

Du er ikke påmeldt

Dokumenter

Ingen dokumenter